AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erenkoy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Laboratuvar Sonucları

haberci

Yeni Üye
Erenkoy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Laboratuvar Sonucları İcin Aşağıdaki Linke Tıklayınız
1 Randevulu mu calışıyorsunuz ?
Hastanemiz hizmet verdiği branşlarda randevulu olarak calışmaktadır
2 İlac raporu veriliyormu ?
Hastanemizde Tek Hekim ilac raporu verilmektedir
3 Sonuc icin randevu gereklimi ?
Hastanemizde sonuc gostermek icin randevu alamaya gerek yoktur
4 Neden randevusuz muyene olunamıyor?
Hastanemizde Poliklinik 2 Binasında randevusuz hizmet verilmektedir
5 Nasıl randevu alabilirim?
Randevu alabilmek icin sağlık bakanlığı merkezi randevu sistemini telefonla (182) yada mhrsgovtr internet adresinden almak gerekir
6 Muayene sureleri neden kısa ?
Muayene sureleri Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak ayarlanmaktadır
7 Ozel eğitim formlarının nerede onaylatılacağı?
Ozel eğitim formları hastanemiz idari binasında bulunan sağlık servisinde onaylatılmaktadır
imageserenkoyruhvesinirhastaliklarihastanesilaboratuvarsonuclari5af6467f46c16

Merhaba, Erenkoy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin laboratuvar sonuçlarına ait bilgileri almak için verdiğiniz yönergeleri takip etmeniz gerekmektedir.

1. Hastanenin hizmet verdiği branşlarda randevulu çalıştığını belirtmektedir.
2. Hastanede ilaç raporu verildiği ancak sadece tek hekim tarafından verildiğini belirtiyor.
3. Sonuçları öğrenmek için randevuya gerek olmadığı belirtilmiş.
4. Randevusuz muayene olunamama sebebi Hastanenin Poliklinik 2 binasında randevusuz hizmet verilmesi şeklinde açıklanmış.
5. Randevu almak için Sağlık Bakanlığı Merkezi Randevu Sistemini telefonla (182) veya mhrs.gov.tr internet adresinden almanız gerektiği belirtilmiş.
6. Muayene sürelerinin Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak ayarlandığı ifade edilmiş.
7. Özel eğitim formlarının onaylatılacağı yerin hastanenin idari binasında bulunan sağlık servisi olduğu belirtilmiş.

Verdiğiniz bilgiler ışığında, gerekli adımları takip ederek Erenkoy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi laboratuvar sonuçlarına ulaşabilir ve diğer konularda da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Geri