AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Eren Bali ne yapti?

Editör

Yeni Üye

Eren Bali ne yaptı?​

Eğitim ve farklı disiplinlerdeki dersleri dijital ortama taşıyarak dünyada ilkler arasına girmeye başaran Udemy ve geleneksel sağlık hizmetlerini dijitelleştiren Carbon Health’in yaratıcısı Eren Bali’nin başarı öyküsü, sıradan bir öykü değil. Eren Bali, 1984 yılında Malatya’da doğdu.

Udemy sahibi nereli?​

Udemy sahibi nereli?
Anne ve babası öğretmen olan Eren Bali, 1984 yılında Malatya’nın küçük bir köyünde dünyaya geldi. Annesinin beş sınıfa birden ders anlattığı tek odalı bir okulda eğitim hayatına başlayan Bali, liseye Malatya Fen Lisesi’nde devam etti.

Eren Bali kimdir nerelidir?​

Eren Bali kimdir nerelidir?
Eren Bali, 1984 yılında Malatya’nın küçük bir köyü olan Durulova’da doğdu. Şu an da ise San Francisco’da yaşıyor. Annesi ve babası öğretmen olarak görev yapıyordu. Yine bu köyde küçük bir odadan ibaret olan okulda eğitim hayatına başlamıştır.

Udemy ne kadara satıldı?​

Japon şirket 50 milyon dolar yatırdı Japonya’nın en önemli yayın şirketlerinden Benesse Holdings, Türk girişimcilerin hayata geçirdiği Udemy.com’a 50 milyon dolarlık fon sağladı. Bu fon sağlama, Udemy için önemliydi. Zira, Japon şirket Udemy.com’a yatırım yaparken 2 milyar dolarlık bir değerleme üzerinden fiyat biçti.

Udemy neden kuruldu?​

Udemy neden kuruldu?
Tarihi. 2007 yılında, Udemy kurucusu Eren Bali, Türkiye’de yaşarken canlı bir sanal sınıf için yazılım geliştirdi. Ürünü herkes için ücretsiz yapma potansiyeli gördü ve iki yıl sonra bir şirket kurmak için Silikon Vadisi’ne taşındı. Site 2010 yılının başlarında Bali, Oktay Çağlar ve Gagan Biyani tarafından kuruldu.

Udemy değeri ne kadar?​

Udemy değeri ne kadar?
Halka arz ile Udemy’nin değeri 3.7 milyar dolara ulaştı.

Udemy kurucusu Türk mü?​

2007 yılında, Udemy kurucusu Eren Bali, Türkiye’de yaşarken canlı bir sanal sınıf için yazılım geliştirdi. Ürünü herkes için ücretsiz yapma potansiyeli gördü ve iki yıl sonra bir şirket kurmak için Silikon Vadisi’ne taşındı. Site 2010 yılının başlarında Bali, Oktay Çağlar ve Gagan Biyani tarafından kuruldu.

Udemy açılımı ne?​

Udemy açılımı ne?
“academy of you” sloganlı online eğitim, öğrenim sitesi. bildiğim kadarıyla iki türk girişimcisinin(eren bali ve oktay çağlar) zamanında burada hazırladıkları ancak silikon vadisinde 1 milyon dolar civarı yatırım alarak abd’de hayata geçirdikleri proje.

Udemy hangi amaçla kullanılır?​

Udemy hangi amaçla kullanılır?
Udemy, eğitmenlerin seçtikleri konularda çevrimiçi kurslar oluşturmalarına izin veren bir platformdur. Eğitmenler Udemy’nin kurs geliştirme araçlarını kullanarak kurs oluşturmak için video, PowerPoint sunumları, PDF belgeleri, ses dosyaları, zip dosyaları ve canlı dersler yükleyebilmektedirler.

Udemy ne kadar yatırım aldı?​

2020’nin Kasım ayında, Udemy’nin F serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Bu yatırım turu ile şirketin değerlemesi 3.32 Milyar dolara ulaşmıştı.

Udemy Türkiye nedir?​

Udemy Türkiye nedir?
Udemy, yetişkin ve genç bireylerin dilediği alanda uzaktan eğitim almasına olanak sağlayan bir çeşit çevrimi kurs platformudur. Toplamda 13 farklı kategoride hizmet vermekte olan site, alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Udemy ne zaman kuruldu?​

Udemy ne zaman kuruldu?
20 Ocak 2010Udemy / Kuruluş

Geri