Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ereğli Demir Çelik Ne İş Yapar?

theking

Yeni Üye
Ereğli Demir Çelik, Türkiye’nin önde gelen çelik üreticilerinden biridir. Şirket, demir çelik üretimi yaparak inşaat, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerine hizmet vermektedir. Yüksek kaliteli ürünleriyle müşteri memnuniyetini sağlayan Ereğli Demir Çelik, sürekli gelişmeyi ve yenilikleri takip etmektedir. Üretim tesisleri modern ekipmanlarla donatılmış olup, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir üretim anlayışı benimsemektedir. Şirket, işçi sağlığı ve güvenliği konusunda da titizlikle çalışmaktadır. Ereğli Demir Çelik, Türkiye’nin ekonomisine katkı sağlayarak ülke sanayisine değer katmaktadır.
İçindekiler

Ereğli Demir Çelik (Erdemir), Türkiye’nin en büyük entegre demir çelik üreticilerinden biridir. Şirket, 1965 yılında kurulmuş olup Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet göstermektedir. Erdemir, çelik üretiminin yanı sıra demir cevheri üretimi, enerji üretimi, liman işletmeciliği ve lojistik gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir.

Ereğli Demir Çelik’in Üretim Kapasitesi Nedir?

Ereğli Demir Çelik’in toplam üretim kapasitesi yaklaşık olarak 10 milyon ton civarındadır. Şirket, yıllık olarak çeşitli çelik ürünleri üretmektedir ve üretim tesisleri modern teknolojilerle donatılmıştır. Erdemir, Türkiye’nin yanı sıra uluslararası pazarlara da çelik ürünleri ihraç etmektedir.

Ereğli Demir Çelik Hangi Ürünleri Üretmektedir?

Ereğli Demir Çelik, çeşitli çelik ürünleri üretmektedir. Şirketin ürün yelpazesi arasında yüksek fırın sıcak sıvı demiri, slab, düşük karbonlu çelik, orta karbonlu çelik, özel çelik, soğuk haddelenmiş ürünler, galvanizli ürünler, boyalı ürünler, demir cevheri gibi ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, enerji, makine gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in Ar-Ge Faaliyetleri Nelerdir?

Ereğli Demir Çelik, sürekli gelişim ve yenilikçilik anlayışıyla Ar-Ge faaliyetlerine önem vermektedir. Şirket, Ar-Ge çalışmaları kapsamında yeni ürünlerin geliştirilmesi, üretim süreçlerinin iyileştirilmesi ve enerji verimliliğinin artırılması gibi konular üzerinde çalışmalar yapmaktadır. Erdemir, aynı zamanda üniversiteler ve araştırma merkezleriyle iş birlikleri yaparak inovasyon faaliyetlerini desteklemektedir.

Ereğli Demir Çelik’in Çevre Politikası Nedir?

Ereğli Demir Çelik, çevreye duyarlı bir şirket olarak çevre politikasını ön planda tutmaktadır. Şirket, tüm faaliyetlerini çevresel etkileri minimize etmek amacıyla yürütmektedir. Erdemir, çevre yönetim sistemi standartlarına uygun olarak çalışmakta, enerji ve su tasarrufu sağlamak için yenilikçi projeler geliştirmektedir. Ayrıca atık yönetimi ve geri dönüşüm konularında da önemli çalışmalar yapmaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in Sosyal Sorumluluk Projeleri Nelerdir?

Ereğli Demir Çelik, topluma ve çevreye karşı sorumluluk bilinciyle çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir. Şirket, eğitim, kültür, sanat, spor, çevre ve sosyal yardım alanlarında projeler gerçekleştirerek toplumun gelişimine katkıda bulunmaktadır. Erdemir, aynı zamanda çalışanlarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemekte ve sağlıklı çalışma ortamları oluşturmaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in İş İlanları Nerede Yayınlanmaktadır?

Ereğli Demir Çelik’in iş ilanları, şirketin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. İlgili kişiler, şirketin kariyer sayfasını ziyaret ederek güncel iş ilanlarına ve başvuru süreçlerine ulaşabilirler. Ayrıca şirket, farklı işbirliği platformları aracılığıyla da iş ilanlarına duyuruda bulunmaktadır.

Ereğli Demir Çelik İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ereğli Demir Çelik’e iş başvurusu yapmak isteyenler, şirketin resmi internet sitesinde yayınlanan iş ilanlarına başvuruda bulunabilirler. Başvuru süreci genellikle online olarak gerçekleştirilir ve adaylar başvurularını iş ilanı detaylarında belirtilen şekilde tamamlamalıdır. İş başvurusu sürecinde adayların CV ve ön yazı gibi belgeleri sunmaları gerekmektedir. İlgili pozisyona uygun adaylar, ön eleme ve mülakat süreçlerinden geçerek işe alım sürecine dahil olurlar.

Ereğli Demir Çelik’in İletişim Bilgileri Nedir?

Ereğli Demir Çelik ile iletişime geçmek isteyenler, aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirler:
Adres: Zonguldak Karayolu 14. Km, Ereğli, Zonguldak
Telefon: 0 (372) 251 11 00
E-posta: info@erdemir.com.tr
Web Sitesi: https://www.erdemir.com.tr

Ereğli Demir Çelik’in Kurumsal Vizyonu Nedir?

Ereğli Demir Çelik, kurumsal vizyonunu “Sürdürülebilir değer yaratan, yenilikçi, çevreye duyarlı, paydaşlarına değer katan lider bir şirket olmak” olarak belirlemiştir. Şirket, faaliyetlerini bu vizyon doğrultusunda yönetmekte ve sürekli olarak müşteri memnuniyetini, çalışan refahını ve toplumsal faydayı artırmayı hedeflemektedir.

Ereğli Demir Çelik Hangi Sertifikalara Sahiptir?

Ereğli Demir Çelik, kalite ve çevre yönetim süreçlerini uluslararası standartlara uygun olarak yürütmektedir. Bu kapsamda şirket, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi gibi sertifikalara sahiptir. Bu sertifikalar, Ereğli Demir Çelik’in kalite, çevre ve iş sağlığı güvenliği alanlarındaki başarısını göstermektedir.

Ereğli Demir Çelik Neden Tercih Edilmelidir?

Ereğli Demir Çelik, sektördeki deneyimi, teknolojik altyapısı, çevreye duyarlılık ve kalite odaklı yaklaşımıyla tercih edilen bir şirkettir. Erdemir, müşterilerine çeşitli çelik ürünleri sunarak ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedefler. Aynı zamanda şirket, sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk anlayışıyla faaliyetlerini yürütmekte ve paydaşlarına değer katmaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in Geçmişi ve Kuruluşu

Ereğli Demir Çelik, 1965 yılında Türkiye’nin ilk entegre demir çelik fabrikası olarak kurulmuştur. Şirketin temelleri, Türkiye’nin demir cevheri zenginliklerini değerlendirmek amacıyla atılmıştır. Ereğli Demir Çelik, o tarihten bu yana sürekli olarak büyümüş ve gelişmiştir. Bugün Türkiye’nin en büyük ve önde gelen demir çelik üreticilerinden biri olarak faaliyet göstermektedir.

Ereğli Demir Çelik’in Hisseleri Hangi Borsada İşlem Görmektedir?

Ereğli Demir Çelik’in hisseleri, Borsa İstanbul (BIST) üzerinde işlem görmektedir. Şirketin hisseleri, yatırımcılar tarafından BIST’te alınıp satılabilmektedir. Ereğli Demir Çelik’in hisse kodu “EREGL” olarak belirlenmiştir.

Ereğli Demir Çelik’in Finansal Performansı Nasıldır?

Ereğli Demir Çelik, finansal performansıyla sektördeki öncü ve güvenilir şirketlerden biridir. Şirket, yıllık finansal raporları ve açıklamalarıyla yatırımcılara ve kamuoyuna şeffaf bir şekilde bilgi sunmaktadır. Erdemir’in finansal performansı, gelir tablosu, bilanço ve nakit akışı gibi finansal göstergeler üzerinden değerlendirilebilir.

Ereğli Demir Çelik’in İhracat Faaliyetleri Nelerdir?

Ereğli Demir Çelik, ürettiği çelik ürünlerini Türkiye’nin yanı sıra uluslararası pazarlara da ihraç etmektedir. Şirket, ihracat faaliyetleriyle Türkiye’nin dış ticaret dengesine katkıda bulunmakta ve ülke ekonomisine değer katmaktadır. Erdemir’in ihracat yaptığı ülkeler arasında Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Asya ülkeleri yer almaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in Üretim Süreci Nasıldır?

Ereğli Demir Çelik, modern ve entegre üretim tesisleriyle çelik üretim sürecini yürütmektedir. Şirket, yüksek fırın sıcak sıvı demiri üretiminden başlayarak slab, çelik, haddelenmiş ürünler, galvanizli ürünler ve boyalı ürünler gibi çeşitli aşamalardan geçerek çelik ürünlerini elde etmektedir. Üretim sürecinde kalite kontrol önemli bir yer tutmakta olup, çelik ürünlerin standartlara uygunluğu sağlanmaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in Yatırımları Nelerdir?

Ereğli Demir Çelik, sürekli olarak yatırımlarını sürdürmekte ve tesislerini modernize etmektedir. Şirket, üretim kapasitesini artırmak, enerji verimliliğini yükseltmek ve çevreye olan etkisini minimize etmek amacıyla yatırımlar yapmaktadır. Erdemir’in yatırımları arasında yeni teknolojilerin kullanımı, tesislerin güncellenmesi ve üretim süreçlerinin iyileştirilmesi gibi alanlar yer almaktadır.

Ereğli Demir Çelik’in Müşteri Hizmetleri Nasıl İletişime Geçilir?

Ereğli Demir Çelik’in müşteri hizmetleri, şirketin resmi internet sitesi üzerinden veya telefon aracılığıyla ulaşılabilir. İlgili kişiler, müşteri hizmetleri departmanıyla iletişime geçerek ürünler, siparişler, teslimatlar, fiyatlar ve diğer konular hakkında bilgi alabilir veya destek talebinde bulunabilirler. Müşteri hizmetleri ekibi, müşteri memnuniyetini sağlamak için çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemektedir.

Ereğli Demir Çelik’in Lojistik Faaliyetleri Nelerdir?

Ereğli Demir Çelik, lojistik faaliyetlerini etkin bir şekilde yürütmektedir. Şirket, ürettiği çelik ürünlerini müşterilere zamanında ve güvenli bir şekilde ulaştırmak için lojistik operasyonlarını planlamakta ve yönetmektedir. Erdemir, liman işletmeciliği ve demiryolu taşımacılığı gibi lojistik çözümlerle tedarik zincirini optimize etmeyi hedeflemektedir.

Ereğli Demir Çelik, Türkiye’nin önde gelen çelik üreticilerinden biridir.
Şirket, çelik üretiminde kalite ve güvenilirlik konularında uzmanlaşmıştır.
Ereğli Demir Çelik, çeşitli endüstriler için çelik ürünleri ve hizmetleri sunar.
Şirket, çevre dostu üretim süreçleri ve sürdürülebilirlik prensiplerine önem verir.
Ereğli Demir Çelik, uluslararası standartlara uygun çelik üretimi yapar.

Ereğli Demir Çelik, Türkiye’nin önde gelen çelik üreticilerinden biridir.
Şirket, çelik üretiminde kalite ve güvenilirlik konularında uzmanlaşmıştır.
Ereğli Demir Çelik, çeşitli endüstriler için çelik ürünleri ve hizmetleri sunar.
Şirket, çevre dostu üretim süreçleri ve sürdürülebilirlik prensiplerine önem verir.
Ereğli Demir Çelik, uluslararası standartlara uygun çelik üretimi yapar.

Geri