AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erdemir de hangi bolumler var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Erdemir de hangi bölümler var?​

Erdemir, ürünleri ile otomotiv, beyaz eşya, enerji, inşaat, boru, gemi üretimi, ev aletleri, genel makine imalatı, ısı ve basınçlı kap ekipmanları, ağır sanayi, gıda ve ambalaj gibi sektörlere temel girdi sağlıyor ve ülke sanayisinin gelişmesine öncülük ediyor.

Erdemir Demir çelik sahibi kim?​

Erdemir, 1960’ta devlet tarafından Karadeniz Ereğli’de kurulan ve 2006’da özelleştirilerek OYAK’a devredilen demir ve çelik fabrikası.
Teşebbüs genel müdürünü kim atar?
(2) Genel müdür, yönetim kurulu başkanıdır. İlgili Bakanın teklifi üzerine ortak karar ile atanır. (3) Yönetim kurulu üyelerinden; ikisi ilgili Bakanın, biri Hazine Müsteşarlığının bağlı olduğu Bakanın, ikisi teşebbüs genel müdür yardımcıları arasından ilgili Bakanın teklifi üzerine ortak karar ile atanır.

Erdemir in yüzde kaçı OYAK ın?​

Erdemir’in yüzde 46.12’sinin Oyak’a devrine ilişkin sözleşmenin imzalanmasıyla 2 milyar 770 milyon dolar ÖİB’nin hesabına geçti. Böylece ÖİB, yılbaşından bu yana yaptığı devirlerle 7 milyar 129 milyon doları kasasına koydu.

Demir çelik Fabrikaları kime ait?​

3 Nisan 1937 tarihinden 13 Mayıs 1955 tarihine kadar Sümerbank’a bağlı “Demir Çelik Fabrikaları Müessese Müdürlüğü” adı altında çalışmıştır….Kardemir.
KİT genel müdürü nasıl atanır?
KİT yönetim kurulu üyeliklerine müşterek kararname ile atama yapılmaktadır.
Madde 1 – 1.Bu Kanun Hükmünde Kararname, iktisadi devlet teşekkülleri ile kamu iktisadi kuruluşlarını ve bunların müesseselerini, bağlı ortaklıklarını ve iştiraklerini kapsar.
ATAER HOLDİNG A.Ş.
OYAK şirketleri hangileri?
İştirakleri

Çeliğin hammaddesi nelerdir?​

Çelik, demir elementi ile genellikle %0,02 ila %2,1 oranlarında değişen karbon miktarının bileşiminden meydana gelen bir alaşımdır. Çelik alaşımındaki karbon miktarları çeliğin sınıflandırılmasında etkin rol oynar.

Geri