AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erdal Ozyagcilar babasi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Erdal Özyağcılar babası kim?​

Güzin Özyağcılar kaç yaşında?​

77 yaşında (1945)Güzin Özyağcılar / Yaş
Erdal Özyağcılar ailesi kimdir?
1948 doğumlu olan Erdal Özyağcılar, 2021 yılı itibarıyla 73 yaşındadır. 1972 yılında oyuncu Güzin Özyağcılar (d.1945) ile evlendi. Çiftin, ‘Emrah’ (d.1972) ve ‘Zeynep’ (d.1985) adlarında iki çocuğunu bulunuyor. Erdal Özyağcılar 1.75 metre boyunda, 76 kilo ve oğlak burcudur.

Erdal Özyağcılar eşi kimdir?​

Güzin ÖzyağcılarErdal Özyağcılar / EşiGüzin Özyağcılar, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.İstanbul Kız Lisesi sonrasında girdiği İstanbul Belediye Konservatuvarı’nı 1968 yılında bitirdi. Londra’ya gidip 1970’te döndü, Dormen Tiyatrosu’nda “Yaygara 70” oyunuyla profesyonel oldu. Vikipedi

Erdal Özyağcılar in oğlu kim?​

Seyfettin Emrah ÖzyağcılarErdal Özyağcılar / Oğlu
Erdal Özyağcılar kaç torunu var?
Erdal Özyağcılar, hafta sonunu torunları Emre ve Ege ile geçirdi.

Güzin Özyağcılar kiminle evli?​

Erdal ÖzyağcılarGüzin Özyağcılar / Eşi

Güzin Özyağcılar kaç yılında evlendi?​

Güzin Özyağcılar, konservatuar öğrencisiyken tanıştığı tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Özyağcılar ile 1972 yılında evlendi. Emrah (d.1972) adında bir oğlu ve Zeynep Özyağcılar (d.1985) adında kızı var.
Erdal Özyağcılar Bizimkiler dizisinden neden ayrıldı?
Dizinin başladığı 1989 tarihinden 1997 yılına kadar olan süreçte Şükrü rolünü Erdal Özyağcılar canlandırmıştı ancak Şükrü rolünün üstüne çok yapıştığını düşünen Özyağcılar, ani bir kararla diziden ayrıldı.

Güzin Özyağcılar kaç çocuğu var?​

Zeynep ÖzyağcılarGüzin Özyağcılar / Çocukları

Erdal Özyağcılar ne zaman evlendi?​

Erdal Özyağcılar, konservatuar öğrencisiyken tanıştığı tiyatro ve sinema sanatçısı Güzin Özyağcılar ile 1972 yılında evlendi. Emrah (d.1972) adında bir oğlu ve Zeynep Özyağcılar (d.1985) adında kızı var.
Erdal Özyağcılar Alevi mi?
Erdal Özyağcılar şaman mı: Şaman olduğunu söyleyen Erdal Özyağcılar, bunun sebebini yaşadığı anıyla anlattı: “9-10 yaşlarındayken bir bayram günü, ben hızla kendimi tırabzanlardan aşağı attım. Çenemin üstüne düştüm. Komaya girmişim. 2 gün hiç uyanmadım, ateşler içinde yandım.

Erdal Özyağcılar’ın çocuğu var mı?​

Seyfettin Emrah ÖzyağcılarZeynep ÖzyağcılarErdal Özyağcılar/Çocukları

Erdal Özyağcılar kaç yaşında?​

74 yaşında (1948)Erdal Özyağcılar / Yaş
Güzin Özyağcılar ne zaman evlendi?
Erdal Özyağcılar eşi kimdir: 1972’de evlendiği Güzin Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar ile 2010 yılında “Karadağlar” dizisinde yer aldı.

Geri