- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Erdal Bahçıvan kimdir nerelidir?
1963 yılında İstanbul’da doğan Erdal Bahçıvan, Alman Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 1986 yılında mezun oldu. Öğrencilik yıllarından itibaren aile şirketi olan Bahçıvan Gıda’da çalışmış olan Erdal Bahçıvan, halen Bahçıvan Gıda Genel Müdürü’dür.Erdal Bahçıvan babası kimdir?
İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, babası Mecit Bahçıvan’ı anlattı.
Erdal Bahçıvan ne dedi?
İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan “Üç yıllık Yeni Ekonomi Programı’nın en önemli tarafı, sanayiciler olarak her zaman savuna geldiğimiz finansal istikrarın temelini oluşturan enflasyonla mücadele ve orta vadede tek haneli rakamın hedeflenmesidir” dedi.Bahçıvan Peynir nerede üretiliyor?
1988 yılında Türkiye’de peynir ithal eden ilk firma olduk. İki yıl sonra Lüleburgaz fabrikasının temellerini attık ve 1992 yılında fabrikasyon üretime başladık. Fabrikasyon üretimle birlikte Türkiye’de pek çok ilki gerçekleştirdik.
Mecit Bahçıvan nereli?
Bahçıvan Gıda’nın kurucusu Mecit Bahçıvan, Erivan’ın önde gelen Azeri ailelerinden birinin çocuğu olarak 1931 yılında doğdu. 1930’ların sonlarına doğru Ailesi önce İran’a, iki yılın ardından da tek hedefleri olan Türkiye’ye göçtü.Figen Bahçıvan kimdir?
Erdal Bahcivan’in eşi Figen Bahçıvan da sanayici bir aileden geliyor. Endüstriyel mutfak üreticisi Öztiryakiler’in kızı Figen Hanım. Öztiryakiler Yönetim Kurulu Üyesi ve bilfül tabrikada calısıyor. Figen Hanım da “Sanayicilik fedakarlik istiyor.
Bahçıvan kaç yaşında?
Türkiye gıda sektörünün öncü kuruluşlarından Bahçıvan Gıda’nın kurucusu ve Bahçıvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Bahçıvan 85 yaşında yaşama veda etti. Bahçıvan’ın cenazesi bugün (cumartesi) Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’nde Toprağa verilecek.Istanbul sanayi odası başkanı kim?
Erdal Bahçıvan / İSO Yönetim Kurulu Başkanı
Bahçıvan kaşar nerenin?
Anadolu dağlarında gezen hayvanların sütünden gelen peynirin tadını unutmadık ve 1960 yılında İstanbul Boğazköy’de bir mandıra kurduk. Mandırada süt üretimini destekledik. 1988 yılında Türkiye’de peynir ithal eden ilk firma olduk.Bahçıvan peynir hangi marketlerde?
Getir.
Bahçıvan Gıda ne zaman kuruldu?
Bahçıvan Gıda, Anadolu’da 1956 yılında kuruldu. 1960 yılında Boğazköy’de bir mandıra olarak peynir üretmeye başladı ama 1988 yılında yurtdışından ithal peynir getiren ilk firma oldu. Fabrikanın temelleri 1990 yılında atıldı ve Lüleburgaz’da 1992 yılında faaliyete geçti.ASO Başkanı Nurettin Özdebir kimdir?
Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir 1953 yılında Yozgat’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Özdebir, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme bölümünden 1974 yılında mezun oldu.
Ender Yorgancılar kaç yaşında?
1957 İzmir doğumlu Ender YORGANCILAR, Dokuz Eylül Üniversitesi Pazarlama Bölümü mezunu olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.Bahçıvan peynir nerede üretiliyor?