AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Erciyas Celik Boru kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Erciyas Celik Boru kimin?​

Ahmet Kamil Erciyas 1 Mart 2015 tarihi itibariyle Erciyas Çelik Boru, Bimaş Bisiklet ve Motosiklet, Briza Rüzgar Enerji, Erciyas Enerji, Argaios Turizm ve Yatçılık, Övgün Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’den müteşekkil şirketleri Erciyas Holding çatısı altında topladı.

Ozbal sahibi kim?​

Yücehan Öztüre’ye, yüzde 20,2’si Bilgehan Öztüre’ye yüzde 16,06’sı Hasan Tufan Ballı’ya ait. Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde üretim tesisleri bulunan Özbal Çelik’in yıllık üretim kapasitesi yıllık 150 bin ton.
Özbal kimle birleşti?​
Sayın İletişim Yetkilileri, 13.01.2022 tarih “Özbal Çelik ve Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. birleşme işlemleri” konulu Genel Mektup (935) yayımlandı.

Özbal ne zaman birleşir?​

Özbal ne zaman birleşir?
Şirketimiz Yönetim Kurulu 09.09.2021 tarihinde, birleşme işleminin, işleme taraf şirketlerin bağımsız denetim standartları çerçevesinde özel bağımsız denetimden geçirilmiş 30.06.2021 tarihli finansal tablolarının ve dipnotlarının esas alınarak gerçekleştirilmesine karar vermiştir.

Erciyas Çelik Boru nerede?​

Erciyas Çelik Boru nerede?
Erciyas 4 ana proje olan Beykoz,Aşiyan,Tarabya ve Üsküdar’ın ana boru üreticisidir.Tüm borular spiral kaynaklı olarak üretilmiştir.

Emre Erciyas kimdir?​

K. Emre Erciyas, d.1983, Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili’dir. FMV Nişantaşı Işık Lisesi’ni (2001), bitirdikten sonra Sabancı Üniversitesi ‘Üretim Sistemleri Mühendisliği’ bölümünden mezun olmuştur (2006), yüksek lisansını ise Kaliforniya Üniversitesi’nde, Berkeley, CA, tamamlamıştır.

Ozbal çelik boru nerede?​

Spiral kaynaklı çelik boru üretiminde sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Özbal Çelik Boru, 1995 yılında Kocaeli’de faaliyete başladı. 2003 yılında Mersin – Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne taşındı.
Ahmet K Erciyas kimdir?​
1948 yılında İstanbul’da terzi bir ailenin çocuğu olarak doğdu. 1971 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1972-1977 yılları arasında Mannesmann – Sümerbank Pipe Co.’da Kalite Kontrol Şefi ve Ürün Müdürü olarak çalıştı.

Özbal Çelik Boru ne oldu?​

Özbal Çelik Boru ne oldu?
Payları Borsa İstanbul’da işlem gören Özbal Çelik Boru’nun bir kül halinde payları Borsa İstanbul’da işlem görmeyen Erciyas Çelik Boru tarafından devir alınmasına ilişkin pay dağıtım işlemleri 13.01.2022 tarihinde gerçekleştirilecek olup Erciyas Çelik Boru payları bu tarihten itibaren Yıldız Pazar’da işlem görmeye …

Erciyes çelik Boru ne zaman halka arz oldu?​

Erciyes çelik Boru ne zaman halka arz oldu?
ERCB hisseleri 13.01.2022 tarihinde halka açılmış olup, ilk işlem tarihi 13.01.2022’dır.

Erciyas Çelik Boru ne zaman halka arz oldu?​

Günlük
Şirket İsmi | ERCİYAS ÇELİK BORU SANAYİ A.Ş.
Kuruluş Tarihi | 29/01/1997
Şirket Kodu | ERCB
Kayıtlı Sermaye | 3000000000
Halka Arz Tarihi | 13.01.2022

Erciyas Çelik Boru ne iş yapar?​

Erciyas, 53 metre tek parça boru üretebilmekte ve sevk edebilmektedir. Uç kaynağı yapılarak 53 metreden daha uzun kazık borularını da üretmek mümkündür. Erciyas kazık boruları için korozyona karşı çeşitli kaplama ve müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak değişik tasarımlara yönelik ataşman alternati eri sunabilmektedir.
Ozbal ne iş yapar?​
Spiral kaynaklı çelik boru üretiminde sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Özbal Çelik Boru, 1995 yılında Kocaeli’de faaliyete başladı.

Ozbal hisse ne oldu?​

Ozbal hisse ne oldu?
OZBAL CELIK BORU Hisse grafik – OZBAL Hisse fiyatı ve borsa takibi. Bugün için OZBAL fiyatı 24.84 TL ve son 24 saatlik işlem hacmi 50.933.727,00 TL olarak gerçekleşti. OZBAL CELIK BORU hissesi fiyatı bugün yüzde 2.22 artış kaydederken, haftalık kazanç yüzde 0.00’e aylık kazanç ise yüzde 9.34’ye ulaştı.

Erciyas Çelik Boru, Ahmet Kamil Erciyas tarafından kurulan ve Erciyas Holding çatısı altında faaliyet gösteren bir şirkettir. Erciyas Holding, Erciyas Çelik Boru yanı sıra Bimaş Bisiklet ve Motosiklet, Briza Rüzgar Enerji, Erciyas Enerji, Argaios Turizm ve Yatçılık, Övgün Gayrimenkul gibi şirketleri de bünyesinde bulundurmaktadır.

Özbal Çelik Boru ise Yücehan Öztüre'ye, Bilgehan Öztüre'ye ve Hasan Tufan Ballı'ya ait olan bir şirkettir. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim tesisleri bulunan Özbal Çelik'in yıllık üretim kapasitesi 150 bin tondur.

Özbal Çelik Boru, 1995 yılında Kocaeli'de faaliyete başlamış olup, daha sonra 2003 yılında Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınmıştır.

Erciyas Çelik Boru ve Özbal Çelik Boru, 13 Ocak 2022 tarihinde birleşme işlemlerini gerçekleştirme kararı almışlardır. Bu birleşme süreci, şirketlerin bağımsız denetim standartları çerçevesinde finansal tablolarının esas alınarak gerçekleştirilmiştir.

Erciyas Çelik Boru'nun ürünleri, Beykoz, Aşiyan, Tarabya ve Üsküdar gibi ana projelerin ana boru üreticisi konumundadır. Tüm borular spiral kaynaklı olarak üretilmektedir.

Emre Erciyas ise 1983 doğumlu olup, Erciyas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Sabancı Üniversitesi'nde Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olan Emre Erciyas, yüksek lisansını Kaliforniya Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Erciyas Çelik Boru, tek parça 53 metre boru üretebilen ve sevk edebilen bir şirkettir. Ayrıca, uç kaynağı yapılarak 53 metreden daha uzun kazık boruları da üretebilmektedir. Erciyas ayrıca, korozyona karşı çeşitli kaplamalar ve müşteri ihtiyaçlarına uygun tasarım alternatifleri sunmaktadır.

Özbal Çelik Boru ise spiral kaynaklı çelik boru üretiminde önde gelen firmalardan biridir ve 1995 yılında Kocaeli'de faaliyete başlamıştır. Hisse fiyatları ve borsa takibi ile ilgili detayları canlı borsa verilerinden öğrenebilirsiniz.

Geri