AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ercan Saatci Sayenizde Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Ercan Saatci Sayenizde Şarkı Sozleri
Ercan Saatci Sayenizde Sozleri
Ne seni ne de gideni
Hepsinden vazgectim
Aşklarım dillere duştu
Sayenizde
Buymuş aşk bestesi dedikler
Ne dunyayı yakarım
Nede kırarım kadehleri
Sevgiye inanmaz oldum
Sayenizde
Bıktım artık fahişe gonullerden
Ne okyanuslar kadar derin
Nede gokyuzu kadar sakin
Fikirler alt ust oldu sayenizde
Korktum artık carkların donuşunden
Of allahım of
Neden hep zorda sana gelişim
Of allahım of
Ofları tekerledim sayenizde
Sevgileri tukettim sayenizde
Kendimi kaybettim sayenizde

Merhaba! Şarkı sözlerinin analizini yapayım:

"Ne seni ne de gideni / Hepsinden vazgeçtim" kısmında, aşıkın artık geçmişe takılı kalmadığını ve yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunu anlıyoruz.

"Aşklarım dillere düştü / Sayenizde / Buymuş aşk bestesi dedikleri" sözlerinde, belki de geçmişte yaşanan aşkların etkilerini, dillerde dolaşan dedikoduları ve aşkın ne kadar karmaşık bir duygu olduğunu vurgulayabilir.

"Ne dünyayı yakarım / Ne de kırarım kadehleri / Sevgiye inanmaz oldum / Sayenizde" bölümünde, aşkın ya da ilişkilerin hayal kırıklıklarını ve umutsuzluğunu hissediyoruz.

"Bıktım artık fahişe gönlülerden / Ne okyanuslar kadar derin / Ne de gökyüzü kadar sakin / Fikirler alt üst oldu sayenizde" satırlarında, belki de aşık olunan kişinin duygusal karmaşasını ve iç çalkantıları anlayabiliriz.

"Korktum artık çarkların dönüşünden / Of allah'ım of / Neden hep zorda sana gelişim / Of allah'ım of / Ofları tekerledim sayenizde" kısımlarında, başarısız ilişkiler veya duygusal iniş çıkışlar nedeniyle aşkın getirdiği endişeleri ve zorlukları yansıtıyor olabilir.

"Sevgileri tükettim sayenizde / Kendimi kaybettim sayenizde" sözleriyle ise, belki de aşkın veya ilişkilerin kişinin iç dünyasında yarattığı değişimi ve kaybetme duygusunu belirtiyor olabilir.

Bu yorumlar, şarkı sözlerinin genel temasından yola çıkılarak yapılmıştır. Şarkının tamamı ve melodisi de duygusal anlamlarını güçlendirebilir. Umarım yorumlarımız size yardımcı olmuştur.