AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ercan Demirel Tovbe Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Ercan Demirel Tovbe Şarkı sozu
Ayak izlerin kalbimin uzerinde
Yaşadığımız gunler goz onunde
Bir masal gibi her şey aklımda
Binbir gece binbir hatıra
Guluşunu,sevişini,opuşunu,bakışını, yiyişini
her şeyini ozledim
Kahkaha atışını,konuşma tarzını
Kısacası ben seni cok sevdim
Her gece iceli kendimi salalı
Sağımı solumu gormez oldum
Tovbeler olsun bir daha yapmam
Damla damla dokuluyor gozyaşlarım
Parca parca kırılıyor umutlarım
Senden ayrılalı karardı yarınlarım
İkinci şansımı yitirmişim anladım
Guluşunu,sevişini,opuşunu,bakışını, yiyişini
her şeyini ozledim bilgisitenlarcom
Kahkaha atışını,konuşma tarzını
Kısacası ben seni cok sevdim
Her gece iceli kendimi salalı
Sağımı solumu gormez oldum
Tovbeler olsun bir daha yapmam

Ercan Demirel'in "Tövbe" şarkısının sözleriyle ilgili yorum yapmak istediğinizi anlıyorum. Şarkıda anlatılan duygular ve yaşanan hüzün oldukça etkileyici. Aşkın, özlemin ve pişmanlığın yoğun bir şekilde hissedildiği bu şarkıda, sevgiliye duyulan özlem ve pişmanlık benzersiz bir şekilde dile getiriliyor. Şarkıda kullanılan dille ve imgelerle dinleyiciye duygusal bir yolculuk vaat ediyor.

Şarkının sözlerinde anlatılan sevgilinin her detayına duyulan özlem, hatıraların canlılığı ve ayrılığın verdiği acı net bir şekilde ifade edilmiş. Bu duygusal yük, dinleyiciyi de içine çekerek şarkının etkileyiciliğini artırıyor. Şarkının her bir dizesinde aşkın yarattığı derin hisler ve yaşanan pişmanlıklar hissedilirken, şarkının melodisi ve ritmi de duygu yüklü sözlere eşlik ederek dinleyiciyi etkiliyebiliyor.

Ercan Demirel'in "Tövbe" şarkısı, aşkı, ayrılığı, özlemi ve pişmanlığı bir arada işleyen derin ve etkileyici bir eser olarak dinleyicilerle buluşuyor. Her dinleyişte farklı duygular uyandıran bu şarkı, sözlerindeki derin anlamlarla ve güçlü yorumuyla dinleyicilerin kalplerine dokunmayı başarıyor.