AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

EPUB nasil acilir Windows 10?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

EPUB nasıl açılır Windows 10?​

Windows 8 veya Windows 10 bilgisayar kullanıyorsan, EPUB dosyalarını açmak için, ön yüklü olarak gelen bir tarayıcı olan Microsoft Edge kullanılabilir. Bunu yapmak için bir EPUB dosyasını çift tıkla, ardından istediğin gibi gezin. Microsoft Edge’in kullanıcı arayüzü çok karmaşık değil.

EPUB nedir nasıl açılır?​

(.epub) uzantılı EPUB dosya formatı bir e-kitap formatıdır. EPUB dosyalarını kolayca indirebilir ve tabletlerde, akıllı telefonlarda, e-okuyucularda ya da bilgisayarlarda açılabilir. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu e-kitap standardı, diğer dosya formatlarına göre daha çok donanım e-kitap okuyucusunu desteklemektedir.
Yöntem #1: Calibre ile Windows ve MacOS’ta EPUB dosyası açma:
- Adım #1: Buradan Calibre programını indirin ve kurulumu tamamlayın.
- Adım #2: Programı açın ve Add Books butonuna tıklayın.
- Adım #3: Görüntülemek istediğiniz EPUB dosyasını seçin.
- Adım #4: Açmak istediğiniz EPUB dosyası üzerinde sağa tıklayın.
EPUB uzantisi nasil acilir?
Bir EPUB dosyasını Kobo, Barnes ve de Noble gibi eReader cihazların beraberinde bilgisayarda bulunan ücretsiz programlarla da açabilmek mümkün olabilmektedir.
EPUB dosyasını nasıl pdf ye çevirme?
EPUB’i PDF’ye dönüştürme yöntemi
- epub dosya(lar)ı yükleyin. Dosyaları bilgisayar, Google Drive, Dropbox, URL’den veya sayfa üzerinden sürükleyerek seçin.
- pdf yi seçin. pdf ya da sonuç olarak ihtiyacınız olan diğer formatlardan birini seçin (200’den fazla format desteklenir)
- pdf’nizi indirin.

EPUB uygulaması nedir?​

Android tabanlı cihazlar tarafından desteklenen e-kitap okuyucusu Aldiko, en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. ePub, PDF formatlarındaki e-kitaplar ile Adobe DRM’le şifrelenmiş e-kitapları okumak için oldukça kullanışlı olan uygulama, kullanıcılarına özelleştirilebilir bir arayüzü sunuyor.

Epub dosyasını nasıl pdf ye çevirme?​

1. şu sayfaya gidiyoruz. 2. ayarları seçiyoruz: “epub to mobi” (biliyorum azw kindle’ın orijinal formatı ama burada mobi seçmeniz gerekiyor) ve “upload file”. bundan sonra “choose file” deyip telefonumuzdan e-pub kitabı buluyoruz ve “convert” butonuna basıyoruz.
EPUB nasıl gönderilir?
Epub nasıl açılır mac?
Mac için Pages Dosya > Şuraya Aktar > EPUB’ı seçin. Sonraki seçeneğini tıklayın. Kitabınız için bir konum seçin ve Dışa Aktar’ı tıklayın. Kitabınızı Mac’inizdeki Kitaplar uygulamasında görüntülemek için kitap dosyasını çift tıklayın.

Epub dosyası nasıl açılır Android?​

PDF ve EPUB dosyası yükleme
- Cihazınızda Google Play Kitaplar’ı
- Sağ üstte profil resminize dokunun.
- Play Kitaplar ayarlarına dokunun.
- PDF yüklemeyi etkinleştir’in yanındaki kutuyu işaretleyin.
- Bir PDF veya EPUB dosyasını cihazınıza indirin.
- İndirilenler veya Dosyalar uygulamanızı açın.
- Dosyayı bulun.
- Diğer Birlikte Aç

Pdf nasıl epub yapılır?​

PDF’i EPUB’ye dönüştürme yöntemi
- pdf dosya(lar)ı yükleyin. Dosyaları bilgisayar, Google Drive, Dropbox, URL’den veya sayfa üzerinden sürükleyerek seçin.
- epub yi seçin. epub ya da sonuç olarak ihtiyacınız olan diğer formatlardan birini seçin (200’den fazla format desteklenir)
- epub’nizi indirin.
Cihazınıza göre Android ya da iOS fark etmeksizin medya gönderme seçeneğine tıklayın. Ardından karşınıza çıkan pencerede “Belge Paylaş” şıkkına tıklayın. Bu sayede iCloud, Google Drive, Microsoft OneDrive ya da Dropbox üzerinden belgeyi seçin. Ardından belgeyi gönder düğmesine tıklayarak belgeyi gönderin.

Geri