Epify ise yarar mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Epify işe yarar mı?​

Öve öve bitiremedikleri, kılları 30 saniye de alıp ve 3 ay kıl çıkartmadıklarını savundukları Epify marka tüy dökücü kremden almış olduğumuz sonuç. Korkunç bir ürün, asla bir işe yaramıyor yalnızca tüyleri alıyor, kol tüyü gibi. Bacak koltuk altı vs hiçbir şekilde işe yaramıyor, videoyu da yayınlıyo…
Epify tüy dökücü işe yarıyor mu?
Kullanıcı bu ürünü inova interaktif satıcısından aldı. 7 -8 sene kozmetik sektörün de bulundum bu kadar iyi bir tüy dökücü görmedim de duymadım da. Cildim çok hassas ama ne bir yanma ne bir tahriş yapıyor. Sonrasında da sivilce gibi kızarıklık yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim.
Epify tüy dökücü zararlı mı?
Soft&Fresh teknolojisine sahip tüy dökücü jel Epify, istenmeyen tüyleri 30 saniye içerisinde etkisini hissedersiniz. Cildinizi nemlendirebilir, parlak ve pürüzsüz bir görünüm sağlayabilir. Düzenli kullanımda kıl ve oluşumunu %90 oranında yavaşlatabilirsiniz. Bilinen bir yan etkisi yoktur.

En kaliteli tüy dökücü hangisi?​

En İyi Tüy Dökücü Krem Listesi
Tüy Dökücü Hangisi daha iyi?
Veet – Hassas Ciltler İçin Tüy Dökücü Krem Aloe vera ve menekşe özü ile yatıştırıcı bir içeriğe sahip olan bu ürün en iyi tüy dökücü kremler listemizin başında yer alıyor. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen krem, %35 daha az kimyasal içerik içeriyor ve tüy dökücü krem yanında spatula ile beraber geliyor.
Epify tüy dökücü nasıl?
Epify Tüy Dökücü Krem Kullanımı Temiz ve kuru cildinize Epify jeli uygulayabilirsiniz. 5-8 dakika bekledikten sonra ılık su ile jel uygulanan bölgeyi yıkayabilirsiniz. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir.

Epify kaç para?​

Epify Tüy Dökücü Krem 250 ml İle En Çok Karşılaştırılanlar
Epify tüy dökücü iyi mi?

Geri