AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Epic Games bedava discord Nitro nasil alinir?

Editör

Yeni Üye

Epic Games bedava discord Nitro nasıl alınır?​

Ücretsiz Discord Nitro kampanyasından faydalanmak için Epic Games resmi sayfasından veya başlatıcısından hesabına giriş yapmalısın. Daha sonra, “Mağaza” sekmesinde yer alan “Discord Nitro” sayfasına giderek “Yükle” seçeneğine tıkla.

1 aylık nitro ne kadar?​

Nitro kısmında aylık fiyat 26.99 TL olarak açıklanırken, yıllık pakette 249.99 TL olarak belirtildi. Nitro Classic paketinde kullanıcılar aylık 13.49 TL ödeyecekken yıllık olarak 134.49 TL’den satın alabilecekler.

Discord nitro satın alma nasıl yapılır?​

Discord nitro satın alma nasıl yapılır?
Kullanıcı Ayarları sayfasına git ve Discord Nitro sekmesini bul. Nitro Classic’e Discord Nitro Kullanıcı Ayarları sayfasının altına inerek üye olabilirsin. Bunun ardından yeni bir pencere açılıp ödeme bilgilerini girmeni sağlayacak. Sıradaki ekranda kredi kartı bilgilerini ve diğer ödeme ayrıntılarını gir.

Bedava discord Nitro nasıl kullanılır?​

Bedava discord Nitro nasıl kullanılır?
Epic Games Üzerinden Ücretsiz Olarak 3 Aylık Discord Nitro Nasıl Alınır? Discord Nitro Nasıl Kullanılır?
- Adım: Epic Games üzerinden Discord Nitro’yu bulmak.
- Adım: Discord Nitro’yu satın alma.
- Bu ekranda satın alımınızı görebilirsiniz.
- 3. Adım: Discord Nitro’yu aktifleştirmek.
- Adım: Discord Üzerinden Aktif Etmek.

Epic Games 3 ay Nitro nasıl alınır?​

3 ay ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır? Epic Games Store mağazasına giriş yapın. Discord Nitro sayfasına girin: https://www.epicgames.com/store/tr/p/discord–discord-nitro Yükle butonuna bastığınızda sepete yönlendirileceksiniz. Sepetin 0 TL tutarında olduğunu kontrol edin ve Sipariş Ver butonuna basın.

Discord nitro ne kadar 2021?​

9.99 dolarlık fiyat uygulamasında Türkiye’de tüm Discord kullanıcılarını memnun edecek bir düzenlemeye gidildi. Bu düzenleme ile birlikte Discord Nitro aboneliğinin aylık fiyatı 26,99 TL olarak açıklandı. Kullanıcılar bu paketi yıllık olarak satın almak isterlerse 269,99 TL gibi bir ödeme yapmaları gerekecek.

Discord 1 aylık Nitro nasıl alınır?​

Discord 1 aylık Nitro nasıl alınır?
Discord (galiba aktif kullanıcılara) ücretsiz 1 ay Nitro dağıtıyor. Ayarlar > Discord Nitro’ya girin. ) ve 1 ay ücretsiz Nitro veriyor.

DC nitro kaç TL 2022?​

DC nitro kaç TL 2022?

Nitro nasıl kullanılır?​

Uygulama içerisinde ücretli olarak ek hizmetlerin sağlandığı Discord Nitro kullanımının yapılabilmesi için öncelikle Discord uygulamasına giriş yapılmalıdır. Sol alt kısımda bulunan ve isim yanında yer alan Kullanıcı Ayarları bölümüne tıklanmalıdır. Daha sonra da ekrana gelen sayfadaki Discord Nitro’ya tıklanmalıdır.

DC de nitro ne demek?​

Discord Nitro, uygulamanın premium abonelik seviyesidir. anlık mesajlaşma ve dünyanın en popüler oyunu. Parçası olduğunuz herhangi bir topluluktan özel emojilere küresel erişim, özel bir Discord numarası etiketi, animasyonlu avatarlar ve favori topluluklarınız için sunucu güçlendirmeleri ile birlikte gelir.

EPIC de nitro nasıl alınır?​

EPIC de nitro nasıl alınır?
Epic Games Üzerinden Ücretsiz Olarak 3 Aylık Discord Nitro Nasıl Alınır? Discord Nitro Nasıl Kullanılır?
- Adım: Epic Games üzerinden Discord Nitro’yu bulmak. Öncelikle Epic Games’e giriş yapıyoruz.
- Adım: Discord Nitro’yu satın alma.
- 3. Adım: Discord Nitro’yu aktifleştirmek.
- Adım: Discord Üzerinden Aktif Etmek.

Geri