AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

EPDK lisans nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

EPDK lisans nasıl alınır?​

Yukarıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır. Dekontu EPDK’ya ibraz edilecektir.
- Lisans Başvuru Dilekçesi.
- Yetki Belgesi.
- Oda Sicil Kaydı
- Vergi Kimlik Belgesi.
- Ortaklar, Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Yetkililer Beyanı

5015 sayılı kanun nedir?​

Bu Kanun; petrole ilişkin piyasaların sağlıklı ve düzenli işlemelerinin sağlanmasına ve geliştirilmesine yönelik; düzenleme, yönlendirme, gözetim ve denetim işlemlerini kapsar.
Ihrakiye ne demek?
1. Ülkemiz kara sularında ve/veya kara sulan bitişiğinde deniz vasıtalarına veya hava meydanlarında yerli ve yabancı uçaklara vergili veya vergisiz sağlanan ve ihrakiye olarak tanımlanan akaryakıt ve madeni yağın, bahse konu deniz ve hava vasıtalarına teslimine yönelik faaliyet ile iştigal edecek olan kişilerin (gerçek …
Enerji Lisansı nasıl alınır?
Ön lisans başvuruları, her yıl Ekim ayının ilk 5 günü içerisinde gerçekleştirilir. Üretim lisansı almak isteyenler ise yine Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na Lisans Başvuru Dilekçesi ile başvuru yapabilirler. Dilekçe ile birlikte yönetmelikte belirtilen belgelerin de teslim edilmesi gerekmektedir.

Güneş enerjisi lisansı nasıl alınır?​

Lisansız GES kurulması için elektrik dağıtım şirketine başvuru yapılarak Çağrı Mektubunun alınması gerekmektedir. Bunun akabinde TEDAŞ tarafından proje onay süreci ikmal edilerek EDAŞ ile Bağlantı anlaşması imzalanır.

4628 sayılı kanun nedir?​

MADDE 1 – (1) Bu Kanunun amacı; elektriğin yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunulması için, rekabet ortamında özel hukuk hükümlerine göre faaliyet gösteren, mali açıdan güçlü, istikrarlı ve şeffaf bir elektrik enerjisi piyasasının oluşturulması ve bu …
Ihrakiye lisansı ne demek?
İhrakiye alt başlıklı bayilik lisansı sahipleri kullanıcılara aşağıda sayılan ihrakiyeleri teslim edebilir: Deniz motorini türleri. Türk karasuları içindeki veya bitişiğindeki deniz vasıtalarına teslim edilen denizcilik yakıtları Denizcilik ve havacılık amaçlı kullanılan ve ihrakiye sayılan madeni yağları
Enerji Lisansı nedir?
Lisanslı elektrik üretimi 1 MW üstü kurulu güce sahip uygulamalardır. Tüketim durumunu göstermek gibi bir zorunluluğu yoktur. Üretilen lisanslı elektrik direk olarak şubeye aktarılabilir. Lisanslı elektrik projelerinde lisans süresi 49 yıl olup, üretilen enerjinin piyasa koşullarında satılması da mümkündür.

Geri