AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Enza Home nin sahibi kimdir?

Editör

Yeni Üye

Enza Home nin sahibi kimdir?​

Yataş Grup; Yataş markası 2010 yılında Enza Home konsept mağazasını yaratmıştır.

Enza Home hangi ülkenin?​

Kayseri ve Ankara’daki fabrikaları ile 92 bin metrekare kapalı, 160 bin metrekare açık alanda üretim gerçekleştirmektedir. Farklı beğenilere seslenen alternatifler ve rahatlığın en doğal halini sunan yaşam çözümleriyle fark katıyor.

Yataş ile Enza Home aynı mı?​

Yataş ile Enza Home aynı mı?
Enza Home Mobilya | Yataş Grup’un Konsept Mobilya Markası

Yataşın sahibi nereli?​

Yataşın sahibi nereli?
İktisatçı, sanayici, iş adamı, YATAŞ San A.Ş.’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı. 1939 yılında Kayseri’de doğdu. Baba adı Bilal, anne adı Hatice.

Yataş ürünleri nerede üretiliyor?​

FABRİKALAR. Sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Yataş, bugün 92.000 metrekare kapalı alanı, 160.000 metrekare açık alanı, Kayseri ve Ankara’daki fabrikaları, 2.000′ e yakın çalışanı ve 400′ ü aşkın satış noktasıyla hizmet vermektedir.

Yataş bayiliği ne kadar?​

İki farklı mağaza konseptiyle bayilik verdiklerini anlatan Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, “Enza Home ve Yataş Bedding mağazalarıyla bu yıl önemli bir büyüme hedefliyoruz. Mağazaların yatırım tutarı 800 bin lira ile 1.2 milyon lira arasında değişiyor.

Enza Home garanti süresi ne kadar?​

Enza Home garanti süresi ne kadar?
Garanti süresi 2 yıldır. Garanti süresi içindeki ürünler ücretsiz, 2 yılı geçen ürünler ise ücretli onarılır.

Yataş ne zaman kuruldu?​

Yataş ne zaman kuruldu?
1976Yataş / Kuruluş

Bambi yatak bayilik veriyor mu?​

Kilim Mobilya’da franchise giriş bedeli alınmıyor. 255 şubeye ulaşan Bambi Yatak, 2020 sonuna kadar konsept mağaza sayısını 300’e çıkarmayı hedefliyor. 100 m2’lik anahtar teslim bir Bambi Yatak mağazası açmanın ortalama yatırım bedeli 150 bin TL olarak ifade ediliyor. İsim hakkı bedeli alınmıyor.

Yataş baza kaç yıl garantili?​

Garanti süresi ne kadar? Yataş Bedding ürünleri, üretimden kaynaklanan durumlar için yatak dolgu malzemesi 2+2 yıl, yay karkası ise 10 yıl Yataş Garantisi’ndedir.

Yataş Ceo’su kimdir?​

Yataş Ceo’su kimdir?
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini üstlenen Nuri ÖZTAŞKIN, 2016 yılından bu yana Yataş Grup CEO görevini yürütmektedir. 2017-2018 yılları arasında MOSDER Başkanlığını da yapmış olan Nuri ÖZTAŞKIN, evli ve iki çocuk sahibidir.

Enza Home'nin sahibi Yataş Grup'tur ve markasını 2010 yılında Enza Home konsept mağazasını yaratarak tanıtmıştır.

Enza Home, Kayseri ve Ankara'daki fabrikalarında üretim yapmaktadır ve farklı beğenilere hitap eden alternatifler ve doğal yaşam çözümleri sunmaktadır.

Yataş ve Enza Home aynı şirketin markalarıdır, Yataş Grup'un bir parçasıdır.

Yataş'ın sahibi ise iktisatçı, sanayici ve iş adamı olan Kayseri doğumlu Bilal Bey'in kurduğu YATAŞ San A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanıdır.

Yataş ürünleri Kayseri ve Ankara'daki fabrikalarda üretilmektedir.

Yataş Grup, Enza Home ve Yataş Bedding mağazaları için bayilik vermektedir ve mağazaların yatırım tutarı 800 bin lira ile 1.2 milyon lira arasında değişmektedir.

Enza Home ürünlerinin garanti süresi 2 yıldır.

Yataş, 1976 yılında kurulmuştur.

Yataş Bedding ürünlerinin yatak dolgu malzemesi için garanti süresi 2+2 yıl, yay karkası için ise 10 yıldır.

Yataş Grup CEO'su ise Nuri ÖZTAŞKIN'dır ve evli, iki çocuk sahibidir.

Geri