- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Ensari Deri ne zaman islem görecek?
Halka arz edilen Şirket payları 22/03/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar’da 14 TL/pay baz fiyat, “ENSRI.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.Ensari halka arz ne zaman?
ENSARİ DERİ HALKA ARZ OLDU! Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ paylarının halka arzı 16-17 Mart 2022 tarihleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da gerçekleşti.Ensari Deri halka arz ne kadar?
Ensari Deri, yaklaşık 119 milyon TL halka arz tutarı ile 258 bin yatırımcıya gerçekleştirilen satışla başarılı bir halka arz gerçekleştirmiştir. Bu başarılı halka arz sürecinde emeği geçen herkese, tüm şirket çalışanlarına, aracı kuruma, teşekkür ediyorum, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Ensari Deri halka arz hangi saatlerde?
Değerli Yatırımcımız, 16-17 Mart 2022 tarihlerinde Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arzı Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da 10:30-13:00 saatleri arasında “Borsa’da Satış – Sabit FiyatlaTalep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Halka arz fiyatı 14,00 TL olarak belirlenmiştir.
Ensari Deri kimin?
Borsa İstanbul’ da halka açılan ilk İşlenmiş Kuzu Derisi üreticisi olan Ensari Deri, sermaye artırımı yoluyla 6.500.000 TL nominal ve Muhammet Nuri Ensari’ nin sahip olduğu 2.000.000 TL nominal olmak üzere toplam 8.500.000 TL nominal değerdeki hissesini, %20,5 halka arz iskontosu uygulanmış olan 14,00 TL sabit fiyatla …Ensari Deri sahibi kim?
Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Eğitim ve iş hayatını bir arada yürüten Muhammet Nuri Ensari 1990 yılından itibaren aile şirketinde deri sektöründeki faaliyetlerini başlatmıştır.Ensari Deri halka arz nasıl alınır?
Halka Arz Fiyatı: 14,00 TL. Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Mehmet Nuri Ensari kimdir?
İSTANBUL (AA) – YUNUS TÜRK- Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Nuri Ensari, geçen yıl satışların yüzde 41’ini Güney Kore, İtalya, Hindistan, Polonya ve Almanya başta olmak üzere, Asya ve Avrupa ülkelerine yaptıkları ihracattan elde ettiklerini belirterek, “Geri kalan yurt içi …