- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Enka Okulları nasıl bir yer?
ENKA Okulları, Türkiye’nin İstanbul ilinde bulunan ve içerisinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olan karma bir gündüz okuludur. Öğrencilerimizin çoğunluğu, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ve yaklaşık ’unun çift vatandaşlığı vardır. Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ilke ve yönetmeliklerine tabidir.ENKA okulları sahibi kimdir?
Alparslan Tansuğ, ENKA Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi.ENKA okulları paralı mı?
Enka okulları kayıtları 2019-2020 eğitim yılında 83 bin lirayken 2020-2021 yılında 93 bin olacak. “Bu seneki artış oranlarımız ortalama yüzde 11-12 civarlarında olacak. Makul bir artış yapıldı.
Enka Lisesi’ne nasıl girilir?
Kocaeli Özel ENKA Teknik Okullarımıza öğrenci kayıtlarında M.E.B. tarafından yapılan LGS sınav puanları esas alınmaktadır. M.E.B. tarafından öğrencilerin LGS puanları ve yüzdelik dilimleri açıklandıktan sonra, okulumuzun internet sitesinde “ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU” açılacaktır.
Alparslan Tansug kimdir?
Alparslan Tansuğ halen Enka Eğitim Spor ve Sosyal Yardım Vakfı ve Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı ( TUSEV) Yönetim Kurulu üyesi, Enka Spor Kulübü ve Enka Okulları Yönetim Kurulu Başkanıdır. Ayrıca Terakki Vakfı Mütevelli Heyetinde yer almaktadır.Enka Holding Ceo’su kimdir?
1958 İstanbul doğumlu Sinan Tara, 1980 yılında ETH Zürich Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 1983 yılında Stanford Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamlamış olup İngilizce ve Almanca bilmektedir.Enka Okulları ücreti ne kadar?
2022-2023 DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ
Enka Okulları kac tl?
Peki bu sene Enka okulları ücretleri ne kadar olacak? Enka okulları kayıtları 2019-2020 eğitim yılında 83 bin lirayken 2020-2021 yılında 93 bin olacak.