AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

English Time fiyatlari ne kadar?

Editör

Yeni Üye

English Time fiyatları ne kadar?​

Özel Ders
- 180.00 ₺ ( % İndirim )
- 135.00 ₺ En az 10 saat alınabilir. Yabancı eğitmenler. Bire bir eğitim. Size özel planlanan eğitim. Adresinize teslim ücretsiz materyaller. İşlenen dersi tekrar izleme imkanı Ömür Boyu öğrencilik hakkı 10 Saat – 1350 TL. 15 Saat – 2025 TL. 20 Saat – 2700 TL. 25 Saat – 3375 TL. 30 Saat – 4050 TL.

Hangi yabancı dil kursu daha iyi?​

Hangi yabancı dil kursu daha iyi?
En İyi 23 Dil Kursu
- British Time.
- English Time.
- Teol Dil Okulu.
- Akademik Batı Dilleri.
- Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Kursu.
- Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları
- Akın Dil Eğitim Merkezi.
- İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları

American Life sertifika veriyor mu?​

American Life sertifika veriyor mu?
American LIFE Dil Okullarının sertifikası kıymetlidir. Çünkü dünyanın önde gelen üniversitelerinde kabul edilen sertifika vermektedir. American LIFE yabancı dil eğitim sertifikası ABD’nin önde gelen üniversitelerinde TOEFL ve IELTS yerine geçmektedir.

Dil kurslarında kur ne demek?​

Kur sistemi lisan öğreniminde her öğrenciye kendi seviyesine göre ilerleme ve kendi seviyesindeki arkadaşlarıyla dersi takip etme imkânı tanıyan bir sistemdir. Kur sisteminde eğitim-öğretim yılına farklı seviyelerde başlayan öğrenciler yılsonuna doğru aynı seviyeye yaklaşırlar.

English Time 1 kur kaç saat?​

English Time 1 kur kaç saat?
English Time Dil Okulları Genel İngilizce Programlarında dünyada en çok kabul gören 6 kurluk eğitim sistemi uygulanmaktadır. Bu sistemde bir kur 120 saat sürmekte, kurlar hafta içi ve hafta sonu yapılan ders programlarına göre 1 ile 4 ay arasında sürmektedir.

English Time sertifika veriyor mu?​

English Time sertifika veriyor mu?
Eğer iş dünyasına giriş yapacaksanız yada İngilizce öğretmenliği alanında yapılacak başvurularda bu sertifikaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu nedenle English time sertifika alabilmek için alanında uzman öğretim kadrosuyla eğitim veren English time dil kurslarına yönelebilirsiniz.

Sıfırdan ingilizce öğrenmek için ne yapmalı?​

Sıfırdan İngilizce Nasıl Öğrenilir?
- Sıfırdan İngilizce Öğrenmek İçin Kaynaklar Edinin.
- Öğrendiklerinizi Bir de Başkasından Dinleyin.
- Sıfırdan İngilizce Konuşmak Zor Değil.
- Detayları Es Geçmeyin.
- Bir Dil, Sayısız Kitap.
- Sıfırdan İngilizce Günlüğü Tutun.
- Keyiflerinizi Pratiğe Çevirin.

Ingilizce en iyi nerede öğrenilir?​

Ingilizce en iyi nerede öğrenilir?
İngilizce öğrenmek için en çok tercih edilen ülkeler; İngiltere, Amerika, Kanada, İrlanda, Malta ve Avustralya’dır. İngiltere; İngilizcenin anadil olarak konuşulduğu ülkedir. ‘İngilizce’ dendiğinde ilk akla gelen ülke İngilteredir. Nezaketin, saygının, kuralların en çok yaşandığı ülkedir.

American Life sahibi kim?​

American Life sahibi kim?
Berkan Kanar – Kurucu – American LIFE Dil Okulları | LinkedIn.

English Time nedir?​

English Time’da genel İnglizce öğrenimine dair programlar bulabileceğiniz gibi YDS, TOEIC, TOEFL, IELTS gibi sınavlara hazırlık eğitim programlarından da faydalanabilirsiniz.

Beginner Hangi seviye?​

Beginner Hangi seviye?
A1 – Beginner: Başlangıç seviyesi İngilizceye sahip öğrencilerimizin yer alacağı kısımdır. Bu seviyenin tamamlanması sonucu basit seviyede sohbetlere katılabilir, az sayıda kelime hazinesine sahip olabilir ve gündelik ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

İngilizce kursları kaç kurdan oluşur?​

İngilizce kursları kaç kurdan oluşur?
Kursiyerlerin tam olarak İngilizce öğrenebilmeleri için atlamaları gereken altı temel kur bulunmaktadır. Bu kurlar; Beginner, Elemantary, Pre – Intermediate, Intermediate, Upper – Intermediate ve Advanced şeklinde isimlendirilmektedir.

4 kur İngilizce kursu ne kadar sürer?​

Genel katılıma uygun genel ingilizce kursları haftada 2 veya 3 gün yapılmakta, yoğun ingilizce kursları ise haftada minimum 4 gün veya 5 gün yapılmaktadır. IELTS, TOEFL, Pearson PTE gibi sınav hazırlık kursları, sınav tarihine göre değişken olmakla birlikte 2, 3 veya 4 günlük eğitim programları olarak sunulmaktadır.

English Time sertifika ne işe yarar?​

English Time sertifika ne işe yarar?

English Time sertifikası, özellikle iş dünyasına giriş yapmak ya da İngilizce öğretmenliği gibi alanlarda başvuruda bulunurken faydalı olabilir. Bu sertifika, English Time dil kurslarından alanında uzman öğretim kadrosuyla eğitim alarak edinilebilir. Sertifika, İngilizceye dair belirli bir seviyeye ulaşıldığını ve başarılı bir eğitim sürecinin tamamlandığını gösterir. İşverenler ve eğitim kurumları tarafından bu tür sertifikalar genellikle olumlu bir şekilde değerlendirilir ve başvurularınızda size avantaj sağlayabilir. Bu nedenle, English Time sertifikası, kariyerinizde ve İngilizce öğrenme sürecinizde önemli bir kilometre taşı olabilir.

Geri