AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Engin Hepileri hakkında bilgi, Engin Hepileri resimleri

haberci

Yeni Üye
Şehir Oyuncuları kadrosunda bulunan oyuncu, çeşitli oyunlarda rol aldı Ayrıca 2008 yılında Israel Horowitz'in Kuyruk oyununu yönetti
Kariyeri
Tiyatro çalışmalarına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ndeki orta öğrenimi esnasında başlayan Engin Hepileri, 1996'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi 2002'de aynı üniversitede oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2005 yılındaki mezuniyetine değin araştırma görevlisi olarak çalıştı
Lise yıllarında Devlet Tiyatroları'nın dört oyununda yer aldı 1998'de ise Anlat Şehrazat müzikalinde ve Tiyatro Fora'da Ölümsüzler oyununda rol aldı O yıl Şehir Halkı Oyuncuları kadrosuna katılan oyuncu bu toplulukta 20 oyunda rol almanın yanı sıra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde de yer aldı
2008 yılında tiyatro yönetmenliğine başlayan oyuncu hem Üniversitesinde ve Akademi Kenter'de öğretim görevlisi olarak çalıştı 20192019 yıllarında TRT Okul Kanalında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan kültürsanat programında sunuculuk görevini üstlendi Seslendirme de yapan oyuncu halen İntikam adlı dizide oynamakta
*

Engin Hepileri'nin kariyeri oldukça zengin ve çeşitli bir geçmişe sahip. Tiyatro alanındaki çalışmalarına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde orta öğrenim gördüğü dönemde başlamış. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girmiş ve burada yüksek lisans eğitimi de almış. Mezuniyetine kadar araştırma görevlisi olarak çalışmış.

Lise yıllarında Devlet Tiyatroları'nda dört farklı oyunla sahne almış. Sonrasında Anlat Şehrazat müzikali ve Tiyatro Fora'da Ölümsüzler oyununda rol almış. Aynı yıl Şehir Halkı Oyuncuları kadrosuna katılarak birçok oyun ve prodüksiyonda yer almış. Televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmış.

2008 yılında tiyatro yönetmenliğine de adım atmış. Üniversite ve Akademi Kenter'de öğretim görevlisi olarak çalışmış. 2019 yılında TRT Okul Kanalı'nda kültürsanat programında sunuculuk yapmış ve seslendirme de yapmış. Halen "İntikam" adlı dizide rol almaktadır.

Geri