AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Engin Cangure nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Engin Cangüre nereli?​

İlk yılları Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanyalı Emine Gül Sezer Cangüre’nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde doğdu.

Prof Dr Uğur Batı evli mi?​

Uğur Batı her biri 5 yılı aşkın olmak üzere düzenli olarak dünyanın önde gelen dergilerinden Harvard Business Review Türkiye, Bloomberg Businessweek Türkiye, BrandMap, Grafik Tasarım ve Milliyet.com.tr gibi yayınlarda köşe yazarlığı yapmaktadır. Uğur Batı, Ayfer Erdem ile evlidir. Elvin (d.2013) adında kızı vardır.
Sibel Can hangi okul mezunu?
İlkokul mezunu olan Sibel Can’ın annesi Bursa Mudanyalı, babası Yugoslav göçmenidir. Gerçek adı Sibel Cangüre olan sanatçının babası Engin Bey birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı.

Sibel Can ne zaman doğdu?​

1 Ağustos 1970 (51 yıl yaşında)Sibel Can / Doğum tarihi

Cem Belevi kaç yaşında?​

34 yaşında (4 Haziran 1987)Cem Belevi / Yaş
Engin Can ne is yapiyor?
Sibel Can oğlu Engincan Ural’ın mankeni oldu, sosyal medyayı salladı. Amerika’da ekonomi üzerine eğitim gördükten sonra Türkiye’ye dönen Engincan, internet üzerinden uluslararası satış yapacak olan bir tekstil markası kurdu.
araştırmacı yazar, deprem bilimcisi, şifalı ot uzmanı, güvenlik uzmanı, uluslararası ilişkiler uzmanı, kavanoz kapağı tedarikçisi, babasının bitanesi, cecelist, kova burcu, değerli profesör doktordur.
Şu ana kadar zincir okul markalarına üst düzey yönetici pozisyonlarında liderlik eden Ayfer Batı, marka, eğitim ve yönetim kurulu danışmanlığı görevlerinde de yer alarak eğitim yönetiminde vizyoner çalışmalara imza attı.
Kamuran Akkor şu an kaç yaşında?
74 yaşında (28 Temmuz 1947)Kâmuran Akkor / Yaş

Engincan Ural kaç yaşında?​

30 yaşında (27 Ocak 1992)Engincan Ural / Yaş

Sibel Can nereli ve kaç doğumlu?​

1 Ağustos 1970 (51 yıl yaşında), İstanbulSibel Can / Doğum tarihi
Belevi nereli?
Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir’de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atmış oldu. 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başladı.

Cem Belevi hangi üniversite?​

Brunel ÜniversitesiCem Belevi / Üniversite

Engin Can kiminle evli?​

Engincan Ural’ın uzun süredir aşk yaşadığı Merve Kaya’ya yaptığı evlilik teklifi sosyal medyaya yansıyan kutlama kareleriyle ortaya çıkmıştı. Ural’a “evet” diyen Kaya, sevgilisinin kardeşi Melisa Ural’ın da olduğu arkadaş grubuyla eğlenmişti.
Sanatçı Engincan nereli?
Engin Can (Ankaralı Engin)

Geri