Enfes Tantuni / Et Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
3 adet sandviç ekmeği
500 gram et
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çar bardağı tatlı toz biber
Tuz ve su
İç materyal için ;
3 adet küp doğranmış domates
2 adet söğüş doğranmış soğan
Enfes Tantuni / Et Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
بِسْــــــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمٰنِ ارَّحِيم.
İlk olarak etimizi minik minik doğrayalım ve geniş bir tencereye alıp pişmeye bırakalım.
Gerektikçe su ekleyebilirsiniz.
En son pişmesine yakın tuzunu ekleyip üzerine sıvı yağ ve toz biberi ekleyelim.
Piştikten sonra altını kapatalım. (hafif sulu kıvamda kalsın).
Ekmeği tenceredeki etin üzerine bastırıp yağlanmasını sağlayalım.
İçerisine et,domates ve soğan ekleyelim. Afiyet olsun inşallah
Enfes Tantuni / Et Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet sandviç ekmeği
500 gram et
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çar bardağı tatlı toz biber
Tuz ve su
İç materyal için ;
3 adet küp doğranmış domates
2 adet söğüş doğranmış soğan
Enfes Tantuni / Et Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
بِسْــــــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمٰنِ ارَّحِيم.
İlk olarak etimizi minik minik doğrayalım ve geniş bir tencereye alıp pişmeye bırakalım.
Gerektikçe su ekleyebilirsiniz.
En son pişmesine yakın tuzunu ekleyip üzerine sıvı yağ ve toz biberi ekleyelim.
Piştikten sonra altını kapatalım. (hafif sulu kıvamda kalsın).
Ekmeği tenceredeki etin üzerine bastırıp yağlanmasını sağlayalım.
İçerisine et,domates ve soğan ekleyelim. Afiyet olsun inşallah
Enfes Tantuni / Et Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı