AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Enes kanter kimdir hayati resimleri

haberci

Yeni Üye
Enes Kanter kariyeri, Enes Kanter yaşam öyküsü, Enes Kanter fotoğrafları
Enes Kanter Kimdir:
Enes Kanter (d 20 Mayıs 1992, Zürih ), pivot ve uzun forvet mevkiinde oynayabilen Türk basketbolcu Fenerbahçe Ülker'de yetişen Kanter, takımı ile profesyonel selam imzalamayıp, eğitimini Kentucky Üniversitesi'nde devam edip, basketbolu Kentucky Wildcats takımında bir süre oynadıktan sonra profesyonel oyuncu statüsünde değerlendirilmiş ve NCAA de oynama hakkı elinden alınmıştır Haziran 2019'de Utah Jazz göre 3 sırada draft edilmiştir
Enes Kanter Hayatı:
Mehmet ve Gülsüm Kanter'in çocuğu olarak İsviçre'nin Zürih kentinde doğan Enes1, üniversitelerde öğretim görevlisi olarak devir yapan babasının işleri nedeniyle Van'a yerleşti ve basketbolünü bu şehirde ilerletti2 daha sonra Ankara'daki Samanyolu Koleji'ne katıldı 2003 yılında takımıyla Mersin'de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Ülkerspor'un dikkatini çekti ve bir yıl daha sonra transfer oldu Ülkerspor bu aktarma için Samanyolu Koleji'ne 7 bin dolar, bir arz top ve forma yolladı
Enes Kanter resimleri:
*

Enes Kanter, Zürih'te doğmuş ve Türk basketbolunun önemli isimlerinden biri olmuştur. Fenerbahçe Ülker altyapısında yetişen Kanter, Kentucky Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiş ve Kentucky Wildcats takımında oynamıştır. 2019 yılında Utah Jazz tarafından 3. sırada draft edilerek NBA kariyerine adım atmıştır.

Enes Kanter, basketbolcu olmadan önce eğitimine büyük önem vermiş ve ailesinin desteğiyle bu alanda da başarılı olmuştur. Çocuk yaşta Van'a yerleşen Kanter, basketbol becerilerini geliştirerek Türkiye Şampiyonası'nda dikkat çekmiş ve Ülkerspor'a transfer olmuştur. Bu transfer için Samanyolu Koleji'ne bir miktar ödeme yapılmış ve Enes Kanter profesyonel kariyerine adım atmıştır.

Enes Kanter'ın başarılı kariyeri ve yaşam öyküsüne dair daha fazla bilgi edinmek için detaylı araştırmalar yapabilirsiniz. Ayrıca Enes Kanter'ın resimlerine de internette ya da sosyal medya platformlarında rastlayabilirsiniz.

Geri