AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Enerji dengeleme cihazi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Enerji dengeleme cihazı nedir?​

Kuantum Biofeedback enerji dengeleme cihazı, bedeni 12.000 farklı frekansta tıpkı bir antivirüs programının bilgisayarı taradığı gibi tarayarak, vücudun ihtiyaçları, fonksiyon bozuklukları ve mevcut hasarlar hakkında bilgi verir.

Eril enerjiyi yükseltmek için ne yapmalı?​

Eril ve dişil enerji nasıl dengelenir?
- Yoga: Yoganın temel hedeflerinden biri, eril ve dişil arasındaki boşluğu doldurmaktır.
- Meditasyon yapmak.
- Bol kahkaha atmak.
- Bir ilişkiye başlayın: Bu teslimiyet ve açıklık duygularını açığa çıkarmak için harika bir yoldur.
Eductor cihazı nedir?
EDUCTOR Kuantum Cihazı, kuantum fiziği prensipleri kullanılarak enerji blokajları ve stres ölçümü ve dengelenmesi için tasarlanmış devrim niteliğinde bir elektrofizyolojik cihazıdır. (biyolojik geri bildirim) EDUCTOR sistemi, bedenin kendini dengeleme kapasitesini uyararak ve tamamen doğal yöntemlerle harekete geçirir.
Scıo nedir?
SCIO (Bilimsel Bilinçli Arayüz Operasyon Sistemi), enerjik tıbbın en gelişmiş tedavi sistemidir. SCIO, Biofeedback’in bilinen tüm uygulamalarını, matematik, kuantum fiziği, fraktal dinamikleri, alt uzay teorisi, elektronik ve bilgisayar programcılığını birleştirir.

Eductor Quantum biofeedback nedir?​

EDUCTOR Kuantum Biofeedback ( Geri Bildirim ) Cihazı, kuantum fiziği prensiplerinin kullanılarak; enerji blokajları, stres ölçümü ve dengelenmesi için tasarlanmış her geçen gün yaygınlığı hızla artan bir biofeedback ( Geri bildirim ) cihazıdır.

Scio biorezonans nedir?​

SCİO cihazı subakut, akut ve kronik olayların hepsini saptayarak enerjetik olarak dengeleme sağlar. Biorezonans cihazı sayesinde hücre ve dokularda meydana gelen hasarlar magnetik dalgalanmalar ile tespit edilerek hastalık tam olarak oluşmadan bunun tespitini yapmak mümkündür.
Scio testi ne işe yarar?
Scio’nun Çalışma Yöntemi SCIO günümüz teknolojik imkanlarından yararlanılarak gelişirilen bir biofizyolojik cihazdır. Bu cihaz; insan vücudundaki stres oranını değerlendirmek ve azaltmak amacıyla kullanılmaktadır. Vücutta bulunan hassas enerji düzeyleri bulunmaktadır.
Scio nasıl uygulanır?
İlk SCIO biofeedback tedavisi, cihaza 10 dakikalık bir bağlantı gerektirir. İlk 5 dakika aracı tanımaya harcanır. Kalan 5 dakika kişi başına bir test içerir. SCIO Kuantum biofeedback’e 10 dakika bağlandıktan sonra, çeşitli ekranlardan 12.000 frekans okunur.

Geri