- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Endüstriyel otomasyon teknolojileri okuyan ne olur?
Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanından eğitim alan meslek elemanları, kamu ve özel işletmelerde, makine, otomotiv, tekstil, gemi otomasyonu, savunma sanayi, plastik, tıp elektroniği, uçak, enerji, iletişim, petrokimya, sektörlerin de çalışabilir.Endüstriyel otomasyon bölümü ne demek?
Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi Alanı, endüstride otomatik üretim yapan bu sistemlerin programlanması, imalatı, üretimin denetlenmesi için yapılması gereken donanım ve yazılımsal işlemlerin yeterliliklerini kazandırmayı hedefleyen alandır.
Endüstriyel otomasyon Teknikeri nasıl olunur?
Endüstriyel otomasyon teknikeri olmak için üniversitede 2 yıl eğitim alınmalıdır. Meslek liselerinin Elektrik, Elektrik- Elektronik, Otomasyon Teknolojisi gibi bölümlerini bitiren kişiler ön lisans eğitiminde daha avantajlı olur.
Otomasyon ustası ne kadar maaş alır?
2022 Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Teknikeri Maaşları Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Teknikeri maaşı ortalama aylık 6689 _TL’dir. En düşük Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Teknikeri maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 9125 _TL’dir.Endüstriyel otomasyon Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
Üniversitelere Göre Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Otomasyon teknisyeni ne kadar maaş alır?
Otomasyon Sistemleri Teknisyeni maaşı ortalama aylık 7939 _TL’dir. En düşük Otomasyon Sistemleri Teknisyeni maaşı 4253 _TL, En yüksek ise 11625 _TL’dir.
2021 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi Maaşları Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 – TL’dir.