- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
En tehlikeli mafya hangi ülkede?
İtalya’da ‘Dünyanın en tehlikeli mafyası’nın 355 üyesi hakim karşısına çıkacak. İtalya ‘Ndrangheta mafyasının 355 üyesinin yargılanacağı tarihinin en büyük ikinci organize suç örgütü duruşmasına hazırlanıyor.Dünyanın en güçlü mafyası kimdir?
İtalya’nın en yoksul bölgesi ve Avrupa’da işsizlik oranının en yüksek olduğu bölgelerden biri olan Calabria’da merkezlenen ‘Ndrangheta, halen ülkenin en güçlü ve en zengin mafya örgütü olarak niteleniyor.
Turgut Şahin Kimdir?
Soruşturma kapsamında isimleri belirlenen şüpheli polislerin ifadelerinin alındığı öğrenildi. “Kürt Ahmet” lakaplı Ahmet Turgut’un yeğeni Şahin Turgut, Ankara’daki bir restoranda polisler tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.Tekin Kartal kimdir nerelidir?
Gerçek Tekin Kimdir? Diyarbakır, Kulp ilçesinde doğdu.
Pablo Escobar Kara para aklama, kaçak silah ticareti suçlarının yanı sıra en an 4000 insanın ölümünden sorumlu tutulmuştur.
Babaların babası kim?
Salvatore Riina (d. 16 Kasım 1930- ö. 17 Kasım 2017), Cosa Nostra lideri ve “Babaların Babası” olarak anılan İtalyan mafya babası. “La Belva” (canavar) ve “U curtu” (kısa) lakapları ile bilinmekteydi.
Türkiye’nin kadın mafyası kimdir?
İlk kadın mafya olma özelliği taşıyan Hanzade isminden ziyade Baltalı Hano olarak tanınıyordu ve 1800’lü yılların sonlarında Osmanlı’nın en ünlü kabadayılarını hizaya getirmişti. Ailesi çiftçi olan Hanzade, fakirlik içinde geçen bir çocukluktan sonra zengin bir adamla evlendirildi. Bu evlilikten bir çocuğu oldu.Şahin Turgut dövüldü mü?
Ankara’da önceki hafta pek duyulmayan ancak önemli sonuçları olabilecek bir olay yaşandı. Yıllardır Ankara’nın yeraltı dünyasını yöneten isimlerden Kürt Ahmet lakabıyla tanınan Ahmet Turgut’un yeğeni Şahin Turgut, Çankaya bir restaurantta sivil polislerce dövüldü.
Şahin Turgut nerede vuruldu?
Haymanalı Hemşerimiz Şahin Turgut, Almanya’da düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralandı. Geçtiğimiz hafta sonu Almanya’ya giden Hemşerimiz Kürt Ahmet’in yeğeni Şahin Turgut’a silahlı saldırı düzenlendi.Kartal Tekin kimdir?
Kartal TEKİN ,İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mevsimlik Tarım İşcileri Takip Komisyonu Başkanı ve Yalova ili Öğrenci Kayıt Alanları Belirleme Komisyonu üyesidir. Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilerek Hizmetiçi Eğitim Görevlisi olarak bir çok alanda eğitimler vermiştir ve vermektedir.
Bu rapora göre; Türkiye’deki organize suç grupları tablosunda Alâaddin Çakıcı 428 adamıyla açık ara ilk sırada yer aldı. Çakıcı’yı 257 adamıyla Sedat Şahin, 253 adamıyla Sedat Peker izledi.