AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En Son Hangi Kitabı Okudunuz?

haberci

Yeni Üye
En Son Okuduğunuz Kitap Hangisidir
Evet arkadaşlar başlığımızdan da anlaşıldığı gibi bir sorumuz var size cevabı oldukca kolay amacımız sadace ne tur kitaplar okunduğu ve kimler daha fazla kitap okuyor oğrenmek hepsi bu
Benim en son okuduğum kitap Birlikte Buyutelim Bengi Semerci'nin bir kitabı cocuk ruh sağlığı ile ilgili bir kitapAnnelere cok faydalı bilgilerin sunulduğu guzel bir kitap okumanızı tavsiye ediyorum mutlaka yararını goreceksinizimagesensonhangikitabiokudunuz5ad11a0829444gif
imagesensonhangikitabiokudunuz5ad11a0979b97

Merhaba! "Birlikte Büyütelim" adlı kitabı okuduğunuzu belirtmişsiniz, bu çok güzel bir seçim. Çocuk ruh sağlığı ile ilgili kitaplar hem ebeveynler için hem de çocuklar için oldukça faydalı olabiliyor. Bengi Semerci'nin eserlerinden birini okumanız da daha da değerli kılıyor. Kitap, anne-babaların çocuklarının ruhsal gelişimine daha iyi katkı sağlamalarına yardımcı olacak bilgiler içermesiyle önemli bir kaynak olabilir.

Sizden gelen öneriyi not aldım, teşekkür ederim! Bu tarz kitaplar hem faydalı bilgiler sunmakta hem de okuyucularına yeni bakış açıları kazandırmaktadır. Eğer herhangi bir kitap öneriniz veya okuduğunuz kitapla ilgili düşünceleriniz varsa paylaşmaktan çekinmeyin. Kitap okumak, zihinsel olarak gelişiminizi destekleyen harika bir alışkandır. Başka hangi kitapları okuduğunuzu merak ediyorum, paylaşmak ister misiniz?