- Konu Yazar
- #1
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
2 adet yumurta
1 kase yoğurt
Yeşil sarımsak
Yeşil soğan
Pul biber
Tuz
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı küçük kesimlere ayıralım.
Bir tencerede haşlayalım. 20 dk haşlanması için kafidir.
Karnabaharı süzelim. (suyunu içebilirsiniz, idrar yollarına güzel geliyor)
Yumurtayı bir kasede çırpalım. Tuz, pul biber ekleyelim.
Tavaya sıvı yağ koyalım ve ısındığında karnabaharları yumurtaya bulayıp tavaya koyalım. Çevire çevire kızartalım.
Ayrı bir kasede yoğurt, taze sarımsak, yeşil soğanı kıyalım ve pul biber ekleyip çırpalım.
Pişen karnabaharları sosa batırıp afiyetle yiyebilirsiniz.Afiyetler olsun
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 orta uzunluk karnabahar
2 adet yumurta
1 kase yoğurt
Yeşil sarımsak
Yeşil soğan
Pul biber
Tuz
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabaharı küçük kesimlere ayıralım.
Bir tencerede haşlayalım. 20 dk haşlanması için kafidir.
Karnabaharı süzelim. (suyunu içebilirsiniz, idrar yollarına güzel geliyor)
Yumurtayı bir kasede çırpalım. Tuz, pul biber ekleyelim.
Tavaya sıvı yağ koyalım ve ısındığında karnabaharları yumurtaya bulayıp tavaya koyalım. Çevire çevire kızartalım.
Ayrı bir kasede yoğurt, taze sarımsak, yeşil soğanı kıyalım ve pul biber ekleyip çırpalım.
Pişen karnabaharları sosa batırıp afiyetle yiyebilirsiniz.Afiyetler olsun
En Kolay Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı