AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En karli isler nelerdir?

Editör

Yeni Üye

En karlı işler nelerdir?​

Az Sermaye ile Yapılabilecek 50 Karlı Yeni İş Fikri
- 1 Doğum ve Bebek Fotoğrafçılığı Yapmak.
- 2 VİOP’ta İşlem Yapmak.
- 3 Solucan Gübresi Üretim Tesisi Yapmak.
- 4 Mantar Yetiştiriciliği Yapmak.
- 5 Yarasa Gübresi Satmak.
- 6 Çiçekçi Dükkanı Açmak.
- 7 Catering Hizmeti Vermek.
- 8 Teraryum ve Minyatür Bahçe Yapmak.

Kolay işler nelerdir?​

En çok para kazandıran iş fikirlerini sizin için sıraladık.
- 1- Sosyal Medya. Sosyal medya sektörü sandığınızdan daha geniş bir sektördür.
- 2- Yedek Parça ve Telefon Tamirciliği.
- 3- Organik Ürün Satıcılığı
- 4- Otomat İşletmesi.
- 5- Hediyelik Eşya.
- 6- Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği.
- 7- Diyetisyenlik.
- 8- Evcil Hayvan Bakıcılığı

Ne tür bir iş yapabilirim?​

Ne tür bir iş yapabilirim?
İş Kurmak İstiyorum, Ne İş Yapabilirim Diyenler için 15 Farklı…
- 1 Vegan Restoran Açmak.
- 2 Doğum Fotoğrafçılığı Yapmak.
- 3 Yatırım Yapmak.
- 4 Yeşil Temizlik Hizmeti Vermek.
- 5 Evcil Hayvan Sektörüne Yönelmek.
- 6 Abiye Giyim Mağazası Açmak.
- 7 Güzellik Salonu Açmak.
- 8 Solucan Gübresi Üretim Tesisi Açmak.

Ne iş yapsam 2022?​

Ne iş yapsam 2022?
Sizde ilham verecek ve az sermaye ile yapılabilecek bu işler ile kendi işinizi kurma konusunda bir adım atabilirsiniz….Şimdi yeni iş fikirleri listesini paylaşalım.
- Ahşap Portre Satışı
- Sağlık Turizmi Komisyonculuğu.
- 3. Spotify Baskılı Ürün Satışı
- Hediye Tasarımcılığı
- Printful İle Para Kazanma.

Bu zamanda ne dükkanı açılır?​

1- Tobacco Shop Açmak. Tobacco Shop Nasıl Açılır.

Tabii ki, işletmeyi planladığınız alanlar hakkında size detaylı bilgi verebilirim. İşte listelenen iş fikirlerine dair daha fazla bilgi:

1. **Doğum ve Bebek Fotoğrafçılığı Yapmak**: Bu iş fikri, bebek ve doğum fotoğrafçılığına yönelik hizmetler sunarak kazanç elde etmeyi sağlar. Çoğu ebeveyn, bebeklerinin büyüme sürecini ölümsüzleştirmek ister ve bu alanda iyi bir pazar olabilir.

2. **VİOP’ta İşlem Yapmak**: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası (VİOP), finansal enstrümanlarda alım satım yaparak kâr elde etmek için bir platform sağlar. Ancak, finansal pazarlarda risklerin de farkında olmalısınız.

3. **Solucan Gübresi Üretim Tesisi Yapmak**: Solucan gübresi tarım sektöründe kullanılan organik bir gübre türüdür. Bu iş fikri, çevreci ve sürdürülebilir tarım uygulamalarına hizmet ederek kazanç sağlayabilir.

4. **Mantar Yetiştiriciliği Yapmak**: Mantar yetiştiriciliği, sağlıklı ve lezzetli bir ürün olan mantarları yetiştirerek pazara sunmayı içerir. Bu iş fikri, özellikle organik ve sağlıklı beslenmeye olan ilginin artmasıyla popüler hale gelmiştir.

5. **Yarasa Gübresi Satmak**: Yarasa dışkısı, bitkiler için besleyici bir gübre olarak kullanılır. Yarasa gübresi üretip satmak, tarım alanında faaliyet gösteren çiftçilere veya bahçıvanlara hitap edebilir.

6. **Çiçekçi Dükkanı Açmak**: Sevgi, kutlama ve özel günlerde sıklıkla kullanılan çiçeklerin satışını yapmak için bir çiçekçi dükkanı açabilirsiniz. Günümüzde çiçekçilik sektörü oldukça canlı ve karlı bir sektördür.

7. **Catering Hizmeti Vermek**: Catering hizmeti, özel etkinlikler, toplantılar veya düğün gibi organizasyonlar için yiyecek ve içecek hizmetleri sunmayı içerir. Bu iş fikri, yaratıcı ve lezzetli menülerle potansiyel müşterilere hitap ederek kazanç sağlayabilir.

8. **Teraryum ve Minyatür Bahçe Yapmak**: Teraryumlar ve minyatür bahçeler, iç mekan dekorasyonunda popüler olan doğal ve estetik parçalardır. Bu iş fikri, bitkilerden ve dekoratif unsurlardan oluşan teraryum ve minyatür bahçeler tasarlayarak satmak şeklinde gerçekleştirilebilir.

Size yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?

Geri