- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
En iyi tişört kumaşı nedir?
Öncelik tişört kumaşının kaliteli olmasıdır. Pamuklu, pamuk ve polyester karışımı kumaşlar tişörtler için en iyi tercihtir.Tişört dikmek için hangi kumaş kullanılır?
Pamuklu ve yün gibi kumaş türlerinin ağırlıklı olduğu ve az da olsa viscon veya polyester kumaş türlerinin katıldığı karışım kumaşlar tavsiye edilmektedir. Kol, yaka gibi bağlantı olan yerlerde renk solması oluşmuş ise alacağınız ürünün kalitesi oldukça düşük olabilir.Kaftın sahibi kim?
Kaft, farklı ve sanatsal bir iş çıkarmak için yola çıkan 3 arkadaşın (Özgür Zeytinci, Ali Emre Arpacı, Onur Dokuzkardeşler) 2 yıllık bir çalışmanın ardından hayata geçirdiği bir marka. 2009 Ağustos’unda Kaft.co altında açılan girişim, yaratıcı, özgün ve anlamlı tasarımlarını Kaft.com altında satışa sunarak büyümeye …
En iyi kumaş nedir?
Doğal kumaşların kapsamında; ipek kumaş, pamuk kumaş ve keten kumaş modelleri yer alır. Sentetik grupta; naylon kumaş ve akrilik kumaş modelleri bulunur. Suni kumaş çeşitleri ise vizkoz özellikli ve rayon kumaşlardır. En kaliteli kumaş sınıfında ilk sırada pamuktan elde edilen kumaşlar yer alır.
Yazlık tişört kumaşı nasıl olmalı?
Pamuklular: % 100 pamuk kumaşlar her türlü iklim şartları için mükemmeldir bu nedenle dünyada en yaygın kullanılan ve çok sevilen kumaş üretim malzemesidir. Pamuk beden üzerindeki nemi ve teri emdiği ve vücudumuzun hava almasına izin verdiği için sıcak iklimleri daha baş edilebilir bir hale getirir.KAFT Türk malı mı?
Türkiye’nin yeni tişört markası KAFT.Onur Dokuzkardeşler kimdir?
13 yıl boyunca kurucusu ve kreatif direktörü olarak bilfiil başında bulundum. 250’den fazla tişört tasarımı ve ikonikleşen Kaft Çanta tasarımını hazırladım. Genel olarak markanın tüm ürün tasarımları, estetik kaygısı, marketing aktiviteleri, reklam metinleri ve ekibin neşesinin peşinde, keyifli bir devri tamamladım.
En pahalı kumaş nedir?
Dünyanın en pahalı kumaşı; Peru’nun milli hayvanından alınan yünlerden elde ediliyor. Vikunya (vicuna) dünyadaki en değerli lif kaynağı. Bu nadir bulunan lif ve kumaştan yapılan elbiseler fahiş fiyat etiketi ile müşterilerini bekliyor. Vicuna her iki yılda bir kırkılıyor az miktarda yün elde ediliyor.
Yaz aylarında ince ve terletmeyen kumaşları; %100 pamuklu, poplin, şile bezi, keten, ipek ve şifon tarzı kumaşlar tercih edilmelidir. – Hem kalın hemde ağır olan kot kumaşı, vücudunuzun tamamen hava almasını engellediği için yazın kullanılmaması geren kumaşların başında geliyor.