En iyi sonuç veren gebelik testi hangisi?
Bağımsız bir araştırma şirketinin yaptığı araştırmaya göre jinekologların en güvendiği marka olan Predictor’un, gebelik şüphesi durumunda beklenen adet tarihinden 6 gün öncesinde bile sonuç veren Predictor Early ve adetin geciktiği günde sadece 1 dakikada sonuç veren Predictor Express testleri ’un üzerinde doğruluk …Clearblue Dijital gebelik testi tek kullanımlık mı?
Tek kullanımlık, kullanımı kolay, güvenilir gebelik testi.
5 tl’lik gebelik testi ne zaman yapılmalı?
Hamilelik testi, gecikmiş adetin ilk gününden daha erken veya beklenen gebe kalma gününden yaklaşık 2 hafta sonra yapılır. Zigot rahim duvarına yapışana kadar hCG hormonu salgılanmaz, bu nedenle 10 günlük hamilelikten önce bir test veya başka testler yapılmamalıdır.
Clearblue test nasil yapilir?
Clearblue PLUS Gebelik Testi- Renk değiştiren ucu sadece 5 saniye boyunca idrarınıza aşağıya doğru tutun.
- Adet görmeniz gereken günden itibaren % 99’un üzerinde kesin sonuç sağlar.
Hangi gebelik testi kesin sonuç verir?
Gebeliği anlamanın en kesin yolu, bir laboratuvarda ve zamanında yapılan (adet gecikmesinin hemen ardından) kan testidir. Ancak idrar testleri de zamanında ve doğru şekilde yapılırsa kesin sonuç verir.
Early Pregnancy test nasıl kullanılır?
EARLY TEST
- ADIM TESTİ UYGULAYIN. Testi idrar akışı sırasında uygulayın. Test çubuğunu aşağı dönük emici uç idrar akışınızla temas edecek şekilde yalnızca 5 saniye tutun.
- ADIM 3 DAKİKA BEKLEYİN. Kapağı geri takın ve çubuğu gösterge penceresi üste gelecek şekilde düz bir yüzeye koyun.
- 3. ADIM SONUCUNUZU OKUYUN. HAMİLE.
Erken gebelik testi tek kullanımlık mı?
Tek kullanımlık olan erken gebelik testlerini eczanelerden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Testi uygulamadan 1-2 saat önce bol sıvı tüketmeye özen gösterin.Clearblue gebelik testi ne zaman yapılmalı?
Tüm Clearblue gebelik testleri beklenen adet gününden itibaren %99’un üzerinde kesin sonuç verir ve beklenen adetten 4 gün öncesine kadar kullanılabilir.
AWOX test nasil yapilir?
Awox Erken Gebelik Testi Kullanım Şekli:
- Kontrol penceresine 4-5 damla idrar damlatınız.
- 5-20 dakika bekledikten sonra test penceresinden sonucu okuyabilirsiniz.
- Test penceresinde 2 çizgi oluşmuşsa sonuç pozitifdir.
- Test penceresinde tek çizgi oluşmuşsa sonuç negatiftir.