- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 174.960
- Çözümler
- 15
- Tepkime puanı
- 1
- Puan
- 38
- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
En iyi şalgam suyu markası hangisi?
Türkiye ve Adana’nın en iyi şalgamı olarak ön plana çıkan ilk isimlerden biri Doktorum Yılmaz oluyor. Doğal ve katkısız şalgamıyla nam salan Doktorum Yılmaz şalgam suyu, özel ve lezzetli bir aromaya sahip. Neredeyse otuz yıllık bir deneyime sahip olan marka, 50 günlük fermantasyon süreciyle şalgamlarını hazırlıyor.Şalgam nasıl yenilir?
Genellikle suyunun kendine özgü tadıyla bilinen içecek adeta bir antibiyotik özelliği gösterir. Bir bardakta bulunan şalgama eklenmiş şalgam havucu da içeceğe leziz bir detay katar. Bardaktan tadılan şalgamı içerken bir yandan da havuçları yemek apayrı bir keyif unsurudur.Şalgam Yapragindan ne yapilir?
Şalgamın yapraklarından da harika bir salata yapabilirsiniz.
- Yaprakları bir kaç defa iyice yıkayın. Çamur ve kumdan mutlaka arındırın.
- Sonra doğrayıp, sularını süzün. Zeytinyağı ile bir tavada 5 dakika kavurun.
- Kavrulmuş şalgam yapraklarını soğumasını bekleyin.
- Süzme yoğurtla tadı ikiye katlanıyor.
Özkan şalgam sahibi kim?
Hacı Özkan – Değerli İş İnsanı Özkan Şalgam İşletme sahibi… | Facebook.En iyi şalgam suyu nasıl yapılır?
Şalgam Suyu Tarifi Nasıl Yapılır?- Şalgam, pancar ve havuçları yıkayıp tıraşlandıktan sonra, dilimleyerek 10-15 litrelik bir bidonun içine koyun.
- Daha sonra bulgur ununu temiz bir bez kesenin içinde bidonun içine koyun.
- Son olarak üzerine tuz serpin.
- 10 litre kadar su ekledikten sonra ağzını sıkıca kapatın.
Şalgam yaprağı yenir mi?
Genellikle soğanlı kökleri şalgam olarak adlandırmamıza rağmen, filizleri ve yaprakları da yenilebilir ve besleyicidir. Şalgam vücudun düzgün çalışması için gereken yüksek seviyede önemli besin ve minerallere sahiptir. Şalgam kalsiyum, fosfor, potasyum, sodyum ve magnezyum bakımından zengindir.
Şalgam kavurması nasıl yapılır?
Pembeleşen soğanların içine kıymayı koyup kavuruyoruz. Salçayı koyup ardından doğranmış şalgamı ve sıcak suyu ekliyoruz. Tencerenin kapağını hafif aralık bırakarak suyunu çekene kadar kısık ateşte yemeği pişiriyoruz ve ateşten aldıktan sonra üzerine kuru nane serpip servis ediyoruz.Turnib şalgam nasıl?
az bilinen, kaliteli, içinde koca koca havuç taneleri olan şalgam markasıdır. şalgam hastası biri olarak çok kıymetlidir herkesle paylaşılmaz. mersin markasidir. tantunicilerde, mersinli cigercilerde falan rastlamaniz olasidir. siselenerek satilan salgamlar arasinda acik farkla en lezzetlisidir.Şalgam faydaları nelerdir?
* Şalgamın içinde bulunan sütasidi, fosfor, kalsiyum, potasyum, stresi önleyip sinirleri yatıştır. * İdrar söktürücü, romatizma, mafsal şişliklerine, böbrek taşının düşmesine, apse, dolama, kan çıbanı, donma, egzama, göğsü yumuşatıcı, akciğer ve bronşları temizler, boğaz iltihabına, pekliğe iyi gelir.