AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En iyi kalp cerrahi kim?

Editör

Yeni Üye

En iyi kalp cerrahı kim?​

Yaptığı binlerce başarılı tedaviler ve buluşlar ile kalp, damar ve varis ameliyatlarında ismini dünya literatürüne yazdıran, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Ünlü Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Ahmet Akgül’e “Yılın en iyi cerrahı” ödülü verildi.

Ramazan Topsakal hangi hastanede?​

Prof. Dr. Ramazan Topsakal Erciyes Üniversitesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Prof.

Prof Dr Dursun Aras hangi hastanede?​

Prof Dr Dursun Aras hangi hastanede?
Dursun Aras Ankara Türkıye Yüksek İhtısas Eğıtım Ve Araştirma HastanesıKarabük Üniversitesi Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor. Dr.

Türkiyede kaç tane kalp damar cerrahı var?​

Türkiye’de toplam bin 460 kalp damar cerrahisi uzmanı var.

Kalp cerrahı ne kadar maaş alır?​

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı | 11.220 | 20.060

Namık Kemal Eryol hangi hastanede?​

Namık Kemal Eryol hangi hastanede?
Namık Kemal ERYOL – Memorial.
Prof Dr Ergün Seyfeli kimdir?​
Ergün Seyfeli kimdir? İşte Kayseri Acıbadem Hastanesi’nde Kardiyoloji bölümünde hizmet veren Prof. 2002 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji dalında uzmanlık eğitimi aldı. 2007 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi doçent ünvanına sahip oldu.
Prof Dr Kudret Aytemir kimdir?​
1967 yılında Niğde’de doğdum. 1991 yılında tıp fakültesinden mezun olduğum Hacettepe Üniversitesinde aynı yıldan beri hekimlik mesleğime devam etmekteyim. Ankara’da yaşamaktayım. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Prof Dr Basri Amasyalı hangi hastanede?​

Prof Dr Basri Amasyalı hangi hastanede?
Dr. Basri Amasyalı – TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi.

Kalp Damar Cerrahisi kaç puan?​

TUS Taban Puanları ve Sıralamaları
Üniversite Adı | Bölüm | Taban Puanı 2021/2
İstanbul Bağcılar E. A. H. | Kalp Ve Damar Cerrahisi | 54.84
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt E. A. H. | Kalp Ve Damar Cerrahisi | 54.83
İstanbul Şişli Hamidiye Etfal E. A. H. | Kalp Ve Damar Cerrahisi | 54.65
İzmir Ege Üni. Tıp Fk. | Kalp Ve Damar Cerrahisi | 54.4

Türkiye'de kalp damar cerrahisi alanında çalışan birçok değerli cerrah bulunmaktadır. Bazıları dünya çapında bilinen ünlü isimlerdir. Prof. Dr. Ahmet Akgül, yaptığı binlerce başarılı tedavi ve buluşlarla ismini dünya literatürüne yazdırmış bir isimdir. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktadır.

Diğer bir kalp damar cerrahı olan Prof. Dr. Ramazan Topsakal, Erciyes Üniversitesi bünyesinde hasta kabul etmektedir. Prof. Dr. Dursun Aras ise Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

Türkiye'de toplam bin 460 kalp damar cerrahisi uzmanı bulunmaktadır. Bu uzmanlar, kalp ve damar hastalıklarının tedavisi, cerrahi müdahaleleri ve takipleri konularında uzmanlaşmış hekimlerdir.

Kalp damar cerrahlarının maaşları ise kariyerlerindeki deneyim ve çalıştıkları kurumlara göre değişiklik gösterebilir. Ortalama bir kalp damar cerrahı uzmanının maaşı yaklaşık olarak 20.060 TL civarında olabilir.

Diğer bazı kalp damar cerrahları ise şunlardır:
- Namık Kemal Eryol - Memorial Hastanesi
- Prof. Dr. Ergün Seyfeli - Kayseri Acıbadem Hastanesi
- Prof. Dr. Kudret Aytemir - Hacettepe Üniversitesi mezunu, Ankara'da hekimlik yapmaktadır
- Dr. Basri Amasyalı - TOBB ETÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapmaktadır

Kalp damar cerrahisi alanında çalışmak isteyenler için TUS Taban Puanları ve Sıralamalarına baktığımızda, çeşitli üniversitelerde bu alanda eğitim almak mümkündür. Örneğin, İstanbul Bağcılar E.A.H., Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt E.A.H. ve diğer bazı üniversitelerin kalp ve damar cerrahisi bölümüne başvuruda bulunabilirsiniz.

Geri