AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

En iyi kadin gillette hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

En iyi kadın gillette hangisi?​

Gillette Venüs Simply Venüs 3 Öncelikle Gillette’in tıraş bıçaklarının kalitesinin çok iyi olduğunu söylemeliyiz. Venüs serisinin Simply3 modeli 3 bıçaklı ve kolay kullanım sağlayan oynar başlığı ile pratik bir şekilde tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Hangi traş bıçağını önerirsiniz?​

Sinek kaydı tıraş için tahriş etmeyen, en iyi tıraş bıçağı…
- En Esnek Tıraş Bıçağı: Wilkinson Sword Xtreme 3 Sensitive.
- İyi Bir Tıraş Deneyimi İçin Gillette Fusion5 Proglide Flexball.
- 3. Dorco Pace 6 Bıçaklı Kullan At Tıraş Bıçağı ile Konforlu Bir Tıraş Deneyimi.
- Yumuşak Bir Tıraş İçin Derby Samurai 3 Bıçaklı
5 bıçaklı jilet nasıl kullanılır?
Jilet nasıl kullanılır?
- Adım: Vücüdunu hazırla. Rahat ve kolay bir tüy alma uygulaması için bu işlemi banyo sırasında yapmanı öneririz.
- Adım: Tıraş için uygun duş jeli kullan. Jiletle tüy almak için vücuduna duş jeli veya tıraş kremi kullanmanı öneririz.
- 3. Adım: Tüylerin çıkış yönüne doğru ilerle.
- Adım: Vücudu nemlendir.
Gillette Fusion 5 kaç kullanımlık?
Gillette Fusion5 ProGlide bıçak ne kadar süre kullanılabilir? Her Fusion5 ProGlide veya ProShield bıçak bir aya kadar süre ile tıraş imkanı sağlar.

Kadınlar için jilet nasıl kullanılır?​

- Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. •
- Koltuk altları her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. •
- Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.

Kadınlar yüzünü traş eder mi?​

Aslında bunun ilk sebebi basit: İstenmeyen tüylerden kurtulmak. Yüz tıraşı olan kadınların ilk sebeplerinden biri (ama daha ilginçleri de var tabii) istenmeyen tüyler. Ağda, ip gibi yöntemlerden oldukça sıkılan kadınlar yüzlerini de tıraş ediyorlar.
Jiletle özel bölge nasıl alınır kadın?
Bikini Bölgesindeki Tüyleri Alma
- Adım Bikini bölgesindeki tüyleri keserek hazırlığınızı yapın.
- Adım Tüyleri nemlendirin.
- Adım Rahat bir tıraş için köpürtme.
- Adım Dikkatli Bir Tıraş
- Adım Durulayın, Kurulayın ve Nemlendirin!
- Adım Körelmeye İzin Vermeyin.
Venüs jilet 3 bıçaklı nasıl kullanılır?
Bacakları, ayak bileklerinden yukarıya doğru tıraş edin. Koltuk altlar, her yöne doğru tıraş edilebilir; yukarı, aşağı veya yanlara doğru. Bikini bölgesi içinde ilk önce tüyün uzama yönünde (içe doğru) ve ardından son derece yakın bir tıraş için uzama yönünün aksine doğru tıraş olun.

Tıraş bıçağı tüyleri kalınlaştırır mı?​

Tıraş bıçağı tüyleri yüzeyden keserek, kılların uçlarını kalınlaştırır ve sertleştirir. Bu da cildinizde elde etmek istediğiniz pürüzsüzlük hissinin çok kısa sürmesine sebep olur.

Geri