AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En iyi dis cephe kaplamasi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

En iyi dış cephe kaplaması hangisi?​

Strafor dis cephe kaplama malzemeleri arasında en çok tercih edilen mantolama çeşididir.

Dış cephe mantolamada nelere dikkat edilmeli?​

Mantolama yapılacak yüzeyde topraktan yukarı yönde ilerleyen nem olmamalı, toprağın minimum 30 cm üzerine kadar çıkacak şekilde su yalıtım uygulaması tamamlanmış olmalıdır. Bina cephesinde mevcut kaplamaların (astarlar, boya ve eski sıvalar) dayanıklılığı kontrol edilmeli, gerekirse sökülmelidir.
Mantolama kaç günde biter?
Dış cephe mantolama uygulama süresi, binanın metrajına, binanın mimarisine, uygulanacak olan ekibin sayısına ve hava koşullarına göre farklılık gösterir. Normalde ortalama 1000 m² lik bir bina, olumsuz koşullar olmadığı takdirde GNYAPI profesyonel kadrosuyla 15 ila 25 gün içerisinde bitmektedir.

Dış yalıtım ne kadar tutar?​

Dış cephe mantolama fiyatları 2018 yılında 24.00 TL + KDV iken Dolar ve Euro para birimlerinde yaşanan döviz kuru dalgalanmaları nedeniyle 2019 yılında fiyatlar artış gösterdi. 2020 mantolama fiyatları ise, 3 cm mantolama levhası için 32.00TL + KDV, 4 cm mantolama plakası 34.00TL + KDV’dir.

En sağlıklı mantolama hangisi?​

EPS ve XPS’e göre ağırlığı daha fazla ve fiyatı daha pahalı bir malzeme olan taş yünü ısı yalıtım levhaları su emme açısından en düşük performansa sahiptir. Nefes alma kabiliyeti ise EPS ve XPS’e göre daha iyi, su buharı geçirgenlik değeri en iyi olan ısı yalıtım levhadır.
Betopan dış cephe kaplama nedir?
Betopan Dış Cephe Kaplama Betopan sistemleri ahşap ve çimentonun birleşimi ile elde edilir. Çimento neme karşı dayanıklı bir malzemedir. Islak ve rutubetli yüzeylerde kolay kolay deforme olmaz ve üzerinde küf barındırmaz. Uzun süre su içinde kalsa da yapısının bozulması çok zordur.

Mantolama yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?​

Mantolama Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yağmurlu havada mantolama yapılır mı?​

Dolayısıyla mevsimsel olarak ilkbahar, yaz ve sonbahar aylarında +5 ile +30 derece arasındaki değerlerde her zaman mantolama yapılabilir. Yağışlı havalarda öncelikle iş güvenliği açısından daha sonra da yağan yağmur uyguladığımız malzemenin içeriğini bozacağı için mantolama yapılmaması gerekir.
Mantolama En son ne zaman?

Isı yalıtım kaç gün sürer?​

Isı yalıtımın ekolojik dengeyi korumaya yardımcı bir sistem olması ile eş güdümlü Türkiye ve Avrupa standartlarına uygunluk göstermektedir. Normalde ortalama 1000 m² lik bir bina, olumsuz koşullar olmadığı takdirde METPOR Söve Mantolama Ürünleri profesyonel kadrosuyla 15 ila 25 gün içinde bitmektedir.

1 paket 5 lik strafor kaç metrekare?​

STRAFOR ÖLÇÜLERİ Bir pakette 10 adet / 5 m² vardır.

Geri