Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

En iyi Bittim sabunu nasil anlasilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

En iyi Bıttım sabunu nasıl anlaşılır?​

- Ürünün üretim aşamasından sonraki ilk hali yeşil renk tonundayken bekledikçe kuruyan Saf Bıttım sabunu sarımtırak renk almaya başlar bu durum tamamen doğal bir oluşumdur.
- Kokusu kendine has bıttım yağı kokusu olup ekstra esans veya koku katılmamaktadır.

Evde antibakteriyel sıvı sabun nasıl yapılır?​

Öncelikle doğal kalıp sabunu rendeleyin. Sıcak su ekleyerek, sabunu karıştırarak eritin. İçine 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağını ekleyin, eriyene kadar karıştırın. Sıvı sabun ılındıktan sonra içine çay ağacı uçucu yağı ve evde yapmış olduğunuz bu sıvı sabununuzu antibakteriyel sıvı sabun olarak kullanabilirsiniz.
Orijinal bıttım sabunu nasıl olur?
Güneydoğu Anadolu ve Siirt gibi bölgelerde üretilen organik bıttım sabunları doğal yapıya sahiptir. Yabani fıstık ağacının menengiç olarak nitelendirilen meyvesinin toplanmasıyla elde edilen yağlar kimyasal maddeler ilave edilmeden işlenir. Aynı şekilde herhangi bir esans eklenmesi de söz konusu değildir.
Evde Sıvı sabun yapılır mı?
– Evinizde bulunan bir adet kalıp banyo sabununu genişçe bir kap içerisine rendeleyin. Bunun yerine iki adet renkli ve kokulu el yüz sabunu da rendeleyebilirsiniz. – Sabunları rendeledikten sonra tencere içerisine 4,5 litre kadar su koyun. Tencereye koyduğunuz suyun kaynatmaya yakın olması gerekiyor.

Hakiki bıttım sabunu nerede bulunur?​

Bıttım sabunu cilt bakım ürünü satan mağazalardan ve aktarlardan temin edilebilir. Bu sabunu online satış mağazalarından tekli ve set olarak sipariş etmek de mümkün.

Sıvı sabun nasıl yapılır kimya?​

İlk önce, sıvı ve katı yağlar yüksek basınçlı buhar kullanılarak hidrolize edilir veya ayrılır. Bu adım sayesinde yağlar ham yağ asitlerine ve gliserine ayrılmış olur. Daha sonra, yağ asitleri damıtma yoluyla saflaştırılır. Son olarak da sabun ve su üreten bir alkali ile nötralize edilir.

Geri