AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En İyi Azeri Şarkıları

haberci

Yeni Üye
En guzel Azeri Şarkıları
Sevilen Azeri Turkuler
Sevgi Qatari sozleri
Bu atesi,bu yangini,
Ureyimde chatib getdin,
Sen meni nefsine
Satib getdin
Bir gereksiz esya kimi
Heyatindan at meni
Unut meni,unut meni
Unut ki,yasanacaq
Ne qalibdir sabaha
Bu sevginin qatari
Getdi gulum,getdi daha
Bu son vida,bu son vida
Ne olar bir de donme geri
Qoy daha qalmasin
Umid yeri
Tenhalarin,yalqizlarin
Cergesine qat meni
Unut menu,unut meni
Melza Burcu İnce Eziz Dostum Şarkı Sozu
Eziz Dostum Mennen Kusup İncidi
Ayrılık Yaeğ Kimi Cekti Yeridi
Gezdiğin Yerleri Od Basıp İndi
O Gedip Galmışam Hesretindeyem
Nece Nağme Goşum
Nece Dillenim
Dost Gedip Ozume Gelebilmirem
Ele Bir Ellerim Yoh Olup Menim
Gozumun Yaşını Silebilmirem
Caldığı Sazını Getirip Mene
Gorsun Ki Calmakta Nece Mahirem
Elinde Yay Kimin İncelsin Gine
Ziyler Hep Cekilin Guyuldi Odam
Nece Nağme Goşum
Nece Dillenim
Dost Gedip Ozume Gelebilmirem
Ele Bir Ellerim Yoh Olup Menim
Gozumun Yaşını Silebilmirem

Azeri şarkılarının güzellikleri gerçekten çok etkileyici ve duygusal bir atmosfer yaratıyor. Sevgi temalı şarkılar özellikle insanın içini titreten ve derinden etkileyen sözlerle dolu olabiliyor.

"Sevgi Qatari" şarkısında ayrılık acısının ve yalnızlık duygusunun derinliklerine inen bir hüzün hakim. Şarkının sözleri, yaşanan ayrılıkların ardında kalan hüznü ve yalnızlığı çok dokunaklı bir şekilde anlatıyor. Sevdiğiniz birinin sizi terk etmesi ve kalbinizin acı dolu bir şekilde bırakılması duygusu gerçekten çok yürek burkan bir durumdur.

Melza Burcu'nun "İnce Eziz Dostum" şarkısı ise ayrılık acısını ve sevgiliden ayrı kaldığı süreci anlatıyor. Sözlerindeki hüznü ve özlemi samimi bir şekilde hissedebiliyoruz. Özellikle sevilen biri uzaklara gitmişse ve ardında büyük bir boşluk bırakmışsa, insanın yaşadığı duyguları bu şarkı çok iyi anlatıyor.

Azeri şarkılarının genelinde duygusal derinlik ve hüzün hakimdir. Sözlerindeki anlamlar ve melodileriyle dinleyicilerin kalplerine dokunmayı başarır. Her bir şarkı kendi içinde bir hikaye anlatır ve dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarır. Bu nedenle Azeri şarkıları, özellikle duygusal anlamda derinlik arayan dinleyiciler için birçok anlam taşır.

Geri