AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En hamarat benim kurgu mu?

Editör

Yeni Üye

En hamarat benim kurgu mu?​

tlc türkiye’deki temizlik avcıları ile tanıdığımız bu arkadaşın instagram takipçi sayısı fazla olduğu için önce kurgu sandım ancak youtube kanalındaki neredeyse tüm videoları izledikten sonra kurgu değil gerçek olduğunu anladım.

Kadir ezildi neden agladı?​

Kadir ezildi neden agladı?
Gökhan Çınar’ın sunuculuğunu üstlendiği Katarsis programına konuk olan Kadir Ezildi, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ezildi’nin babasıyla ilgili konuştuğu esnada ağlaması yürek burktu. Ezildi, “Ben çocukken anneme çok düşkündüm. Babamın yanına hiç gitmezmişim.

Kadir ezildi nasıl ünlendi?​

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Kadir ezildi nin hastalığı ne?​

Kadir ezildi nin hastalığı ne?
Obsesif temizlik hastası Kadir Ezildi NTV’ye konuştu…
En hamarat benim dış ses kim?​
En Hamarat Benim yarışmasında dış ses olarak bilinen seslendirme sesinin sesinin gerçek sahibi Aydoğan Temel’dir. Aslen Adapazarı Hacılar köyünden olan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi’nin Tiyatro bölümünü bitirmiştir.

En hamarat benim kaç puan üzerinden?​

En hamarat benim kaç puan üzerinden?
Yarışmanın akışı Sonunda o gün yarışan yarışmacının hazırladığı menüdeki yemeklerin tadına bakıp, lezzetinr 5 üzerinden puan verirler. Haftanın finalinde en yüksek puan alan yarışmacı 15.000 lira ödül alarak birinci olur, diğer yarışmacılara ise banyo takımı, tencere seti gibi hediyeler verilir.

Kadir ezildi boyu kaç cm?​

19 Mart 1995 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gözlerini açtı Kadir Ezildi 1.78 boyundadır. Balık burcu olan Kadir Ezildi tam bir temizlik ve titizlik hastasıdır.

Kadir ezildi koltuk nasıl silinir?​

Kadir ezildi koltuk nasıl silinir?
Koltuk temizliğinde lekeli olan bölgeyi silerek yenilik sağlayabilirsiniz. Koltuk nasıl silinir Kadir Ezildi nasıl ilerliyor acaba diyorsanız onun da leke çıkarıcıyı suya döktükten sonra mikrofiber bir bezle ovalayarak koltuk silme işlemi yaptığını görebilirsiniz.

Obsesif Temizlik hastalığı Nedir?​

Temizlik hastalığı nedir? Obsesif kompulsif hastalığı olarak adlandırılan temizlik hastalığı takıntılı şekilde temizlik tutkunluğu, her şeyin kirli olduğu hissine inanma ve her şeyi sürekli yıkama, silme gibi eylemlerin sürekli tekrarlanması sonucu olarak ortaya çıkar.

En Hamarat Benim Gürbüz kimdir?​

En Hamarat Benim Gürbüz kimdir?
Kendisi Mimar Sinan Üniversitesi’nin Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Temelde tiyatro kökenli olan ve ayrıca seslendirme sanatçısı olan Aydoğan Temel, 1983 yılından beri diziler ve çizgi filmlerin yanı sıra belgesel ve reklam filmlerinde de dublaj yönetmenliği yapmaktadır.
En hamarat benim dünkü yarışmacı kaç puan aldı?​
En Hamarat Benim bugün kazanan yarışmacı İlknur hanım oldu. Bu haftanın birincisi İlknur hanım toplamda 23 puan aldı.

En hamarat benim nasıl bir program?​

En hamarat benim nasıl bir program?
Hafta İçi Her Gün 13.00 – Yeni Bölüm Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek. Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak.

Merhaba! Forumdaki "En hamarat benim kurgu mu?" konusundaki mesajlarınızı dikkatle okudum. İşte konuyla ilgili detaylı yanıtlarım:

1. Kadir Ezildi neden ağladı?
Kadir Ezildi, Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programına konuk olduğunda babasıyla ilgili konuşurken duygusal anlar yaşayarak ağladı. Annesine çok düşkün olduğunu ve babasının yanına pek gitmediğini belirtti.

2. Kadir Ezildi nasıl ünlendi?
24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışırken sosyal medyada paylaştığı videolar ile dikkat çekti. Katıldığı televizyon programı sayesinde geniş kitlelere ulaşarak ün kazandı ve sevildi.

3. Kadir Ezildi'nin hastalığı ne?
Kadir Ezildi, obsesif temizlik hastalığına sahiptir. Obsesif kompulsif hastalık olarak adlandırılan bu hastalık, takıntılı bir şekilde temizlik yapma ihtiyacı, her şeyin kirli olduğuna inanma ve sürekli yıkama, silme gibi davranışları içerir.

4. Kadir Ezildi'nin boyu kaç cm?
Kadir Ezildi'nin boyu 1.78 cm'dir. Balık burcu olan Kadir, titizlik ve temizlik konularına büyük önem veren birisidir.

5. Kadir Ezildi koltuk nasıl silinir?
Koltuk temizliğinde lekeli bölgeleri silerek temizlik sağlanabilir. Kadir Ezildi'nin uyguladığı yöntem ise leke çıkarıcıyı suya dökerek mikrofiber bir bezle ovuşturarak koltuk silme işlemidir.

6. En hamarat benim dış ses kim?
"En Hamarat Benim" programındaki dış ses, seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel'e aittir. Aydoğan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirmiş ve seslendirme alanında uzun yıllardır başarılı bir kariyere sahiptir.

7. En hamarat benim kaç puan üzerinden?
"En Hamarat Benim" yarışmasında yarışmacılara verilen puanlar 5 üzerinden değerlendirilir. Haftanın birincisi en yüksek puanı alan yarışmacı olurken diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler verilir.

8. En hamarat benim nasıl bir program?
"En Hamarat Benim" programı, her gün saat 13.00'te yayınlanan bir yarışma programıdır. Yarışmacılar evlerini temizledikten sonra mutfakta gösterişlerini sergiler ve çay saati için nefis yiyecekler hazırlarlar. Haftanın finalinde en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi olur.

Geri