AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En Hamarat Benim Kadir ezildi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

En hamarat benim Kadir ezildi kimdir?​

19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır. Sosyal medyada paylaşmış olduğu videolarla popüler olan Kadir, popülerliği sonrası televizyon ekranlarında da yer almıştır.
En hamarat benim Kadir kaç yaşında?
Kadir Ezildi FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim yarışma programının sunucusudur. 19 Mart 1995 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya gözlerini açtı Kadir Ezildi 1.78 boyundadır. Balık burcu olan Kadir Ezildi tam bir temizlik ve titizlik hastasıdır.

Kadir ezildi nin babası yok mu?​

“Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?” sorusuna da yanıt veren Ezildi, şunları söyledi: “Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, ‘Ne yapardık, nasıl biriydi?’ diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu?
En hamarat benim kurgu mu?
tlc türkiye’deki temizlik avcıları ile tanıdığımız bu arkadaşın instagram takipçi sayısı fazla olduğu için önce kurgu sandım ancak youtube kanalındaki neredeyse tüm videoları izledikten sonra kurgu değil gerçek olduğunu anladım.
19 Mart 1995 yılında dünyaya gelen Kadir Ezildi, baba tarafı aslen Konyalı anne tarafı Bayburtlu’dur. İstanbul annesi ve erkek kardeşi ile yaşayan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı.
Kadir Ezildinin annesi babası nereli?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi’nin annesi ise Bayburtlu’dur. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyorlar.

En hamarat Benim Sibel kaç yaşında?​

10 Aralık 2021 Cuma tarihinde yayınlanacak olan 85. bölümde yarışacak Sibel Nebioğlu 38 yaşında.
En hamarat benim Şükran hanım kaç yaşında?
Pazartesi günü başlayan haftada yarışan Sevgi Altıoğlu ve dün çok tartışılan Sibel Doğan’ın ardından kolları sıvayan Şükran Şen 1975 Adana doğumlu. 49 yaşında.

Kadir ezildi nin babası ile neden görüşmüyor?​

Annesi ve erkek kardeşi Kerem İstanbul Maltepe’de yaşayan Kadir Ezildi, hayatına dair eğlenceli anları sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Annesiyle babası ayrılmış durumda. Kadir Ezildi’nin babası yaşıyor; ancak annesiyle boşandıkları için görüşmüyorlar.
Müge anlının babası yaşıyor mu?
Başarılı sunucu Müge Anlı’nın Babası İhsan Anlı’dır.
En hamarat benim konusu nedir?
Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek.Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler …

Ezildi aslen nerelidir?​

19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi’nin annesi ise Bayburtlu’dur. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşıyorlar. Annesiyle babası ayrılmış durumda. Kadir Ezildi’nin babası yaşıyor; ancak annesiyle boşandıkları için görüşmüyorlar.
Kadir ezildi nin annesinin ismi nedir?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan Kadir Ezildi’nin annesi Ümran Hanım ise Bayburtlu’dur. Annesi ve erkek kardeşi Kerem İstanbul Maltepe’de yaşayan Kadir Ezildi, hayatına dair eğlenceli anları sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Annesiyle babası ayrılmış durumda.

Geri