- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
En hamarat benim Gulten kim?
En Hamarat Benim Gülten kimdir? Bu haftanın dördüncü yarışmacısı olarak yarışan Güten Çevik 54 yaşnda. Aslen Kastamonulu. Emekli. 30 yıllık evli ve 2 çocuk annesi.En hamarat benim Gülşah neden ayrıldı?
Haftanın ilk gün yarışmacısı Gülşah Özgür Yılmaz, dördüncü gün yarışmacısına verdiği 3 puan nedeniyle diskalifiye edildi. Kararı açıklayan program sunucusu Kadir Ezildi, Yılmaz’ın haksız puanlama yaptığını bu nedenle diskalifiye edilmesini karar verdiğini bildirdi.En hamarat benim Şengül Kimdir?
Bu haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olmaya aday isimlerinden Şengül Arslan Otay 27 yaşında. Pazarlama sorumlusu olarak çalışıyor. Aslen Bartınlı olan Şengül Hanım 8 aylık evli. Şengül Arslan Otay kendisini tanıtırken, “Temizim ve temizlik takıntılarım da var.
En Hamarat Benim kim ayrıldı?
En Hamarat Benim Programı Kadir, Gülşah Hanım’ı yarışmadan diskalifiye etti!
10 Eylul En Hamarat Benim kim kazandı?
EN HAMARAT BENİM 10 EYLÜL 2021 BİRİNCİSİ KİM? En Hamarat Benim’de 15 bin TL’lik büyük ödülün sahibi ve haftanın kazananı Oya Hanım oldu.En Hamarat Benim Engin hanıma ne oldu?
Çağla Hanım haksızlığa uğrayınca gözyaşlarını tutamadı…En Hamarat Benim sunucusu kimdir?
Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu üstlendiği yepyeni program “En Hamarat Benim”, hafta içi her gün izleyicisiyle buluşuyor.
Kadir ezildi bu hafta kim diskalifiye oldu?
En Hamarat Benim’de gergin anlar Kadir, Gülşah Hanım’ı yarışmadan diskalifiye etti!
Yarışmacıların birbirine mesaj gönderdiği ortaya çıkınca Kadir Ezildi çok sinirlendi. Kiraz ve Ramazan arasındaki yazışmalar nedeniyle Kadir Ezildi kendini enayi olarak hissettiğini söyledi ve yarışmacıları diskalifiye etti!
Ramazan ve Kiraz yarışmadan diskalifiye edildi. Finalde puanlar iptal edildi ve Kadir Ezildi’nin verdiği puanlara göre birinciyi açıkladı. Bu hafta programda ikinci birinci oldu. Bu haftanın birincileri Şule ve Feride oldu.