En guclu bilgisayari hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

En güçlü bilgisayarı hangisi?​

2019 yılında Fuji Dağı’ndan aldığı ismiyle ortaya çıkan ve 2021 yılında tam olarak faaliyete geçmesi planlanan Fugaku, dünyanın en güçlü bilgisayarı olarak karşımıza çıkıyor. 158.976 farklı istemci bilgisayardan oluşan Fugaku’nun her bir istemci bilgisayarında 52 çekirdekli 2,2 GHz hızında Fujitsu A64FX işlemcileri …

Kuantum bilgisayarı ne kadar hızlı?​

Çinli bilim insanları, karmaşık matematiksel hesapları dünyanın en hızlı süper bilgisayarından yaklaşık 100 trilyon kat daha hızlı çözen bir kuantum bilgisayarı ürettiğini ileri sürdü.
Şu anda en iyi işlemci hangisi?
AMD’nin Threadripper’dan sonra en iyi işlemci sersi olan Ryzen 7 2700X, oldukça yüksek performansa sahip. Intel Core i7-9700K’ya rakip olara gösterilse de oyun testlerinde Intel’in işlemcisini geçmeyi başaramıyor. 12 nm teknolojisiyle üretilen 2700X, 3.7 GHz hızına sahip.
Kuantum bilgisayar ne kadar güçlü?
Honeywell, dünyanın en güçlü kuantum bilgisayarını oluşturduğunu açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada söz konusu bilgisayarın 64 kuantum hacmine sahip olduğu bilgisinin altı çizildi. Honeywell, yeni kuantum bilgisayarının kuantum hacminin sektördeki en yakın alternatifin iki katı kadar olduğunu belirtti.

Kuantum bilgisayarı nasıl yapılır?​

İşlemci gücünü kübitleri kullanarak alan kuantum bilgisayarlar oldukça hızlı çalışırlar. Fiziksel nesne olarak kübitleri kullanırlar. Kübitler birden fazla fiziksel nesne olabilirler. Foton atom çekirdeği ya da elektron olarak kuantum bilgisayarlar kübit kullanırlar.

En iyi işlemci hangisi 2021?​

Intel Core i9-11900K (En İyi Intel İşlemci) En iyi işlemci önerileri listesinde yer alan en pahalı Intel işlemci Intel Core i9-11900K. Kutu tasarımıyla bile kendisine çekiyor bizleri. Bu güzelliğin işlemci hızı 3.5GHz. Fakat overclock ile 5.3GHz’e kadar çıkarabilirsiniz.
En iyi Ryzen işlemci hangisi?
AMD en iyi işlemci modellerinden olan Ryzen 5 5600X, günümüzde çokça tercih edilen modeller arasında yer alıyor. 35 MB önbelleği bulunan ürün, 4.6 GHz’ye kadar ulaşabiliyor. AM4 soket yapısında olan işlemci, 3200 MHz veri hızında çalışıyor.
En pahalı bilgisayar kaç TL?
ASUS G703GI: 46.548,00 TL.

Geri