AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En Etkileyici Evlenme Teklifleri

haberci

Yeni Üye
En Etkileyici Evlenme Teklifleri imagesenetkileyicievlenmeteklifleri5b06b8b2877a5gif
7 unutulmaz filmden 7 unutulmaz evlenme teklifi sahnesi
Omuz Omuza (Stepmom)
Filmde Luke (Ed Harris) Isabeli (Julia Roberts) sabah operek uyandırır ve ona bir yuzuk kutusu verir Isabel kutuyu actığında bir iplik yumağıyla karşı karşıyadır Luke ipliği onun parmağına gecirir ve konuşmasını yaparken yavaş yavaş yumağı cozmeye başlar Yumağın sonuna geldiğinde yuzuğu elinden bırakır ve yuzul ipin ustunden kayarak Isabelin parmağına girer Bu esnada gecen konuşma ise şoyle: Birbirini gercekten seven iki kişi, gercekten birbirlerine bağlanacaklarsa, evliliğin iradeyi yansıtan bir karar olması gerek Ve bu kararın her gun yaşanması gerek Olaylar zor olsa, vazgecmek de istesen; insanın karara bağlı kalması gerek Bu secime ve birbirlerini sevmeye Bu bağ bir iplik olsa bile Benimle evlenir misin?
Sen Uyurken (While You Were Sleeping)
Chicago metro istasyonunda calışan bekar Lucy kendini yalnız hissetmekte ve sıcak bir yuva ozlemi duymaktadır Noel zamanı bir gun metro durağında beklerken bir adamın raylara duştuğunu gorur ve Peter adındaki bu adamın hayatını kurtarır Ardından karmaşık bir hikayeyle başlayan romantik ilişkileri keyifli bir evlenme teklifine sahne olur Peter (Bill Pullman), Lucye (Sandra Bullock) evlenme teklifini şoyle eder: Lucynin oturduğu jeton gişesindeki para yuvasına yuzuk koyarak! Lucy oylesine otomatiğe bağlanmış şekilde calışıyordur ki, sadece para yuvasına bakıp, gecenlere bakmadan rutin bir şekilde jeton vermektedir Dolayısıyla buraya koyulan bir yuzuk onu oldukca şaşkına cevirmiştir Şaşkınlığının ardından kafasını kaldırır; karşısında Peter ve ailesini gorur
Sınırları Aşmak (Walk The Line)
Johnny defalarca evlenme teklifi ettiği Junedan bu kez olumlu bir yanıt almak ister Yine sahneye cıktığı gunlerden birinde, tum izleyicilerin gozu onunde Junea muhteşem sozlerle evlenme teklifi eder: Sana 40 farklı yolla teklif ettim, şimdi sıra guzel bir cevap vermekte Benimle evlenir misin? Seni seviyorum June Sen benim en yakın dostumsun, evlen benimle
Aşk Her Yerde (Love Actually)
Burada Colin Firthun rol aldığı hikayenin teması ise cok etkileyici: aşkın dili yoktur! Firth, Portekizli bir kadın aşık olur ve ikisi de birbirinin dilini bilmeden bir şekilde anlaşırlar Daha sonra evlenme teklifi etmeye karar verir, Portekize bir bilet alır ve kızın yaşadığı kasabaya gider Calıştığı restoranda tum kasaba halkının onunde yarım yamalak Portekizcesiyle ona evlenme teklifi eder!
Beni Unutma (Sweet Home Alabama)
Filmde Andrew Melanieyi karanlık bir yere goturmuştur Kadın Neler oluyor, neredeyiz derken birden ışıklar yanar ve yuzlerce yuzukle dolu bir Tiffanys mağazasında olduklarını fark eder Her taraf parıldayan yuzuklerle doluyken adam ona evlenme teklifi eder ve istediği yuzuğu secmesini soyler Bu da farklı ve gorkemli bir evlenme teklifi olarak anılabilir
Aşk Gibi Bir Şey (A Lot Like Love)
livier ve Emilynin hayatları donem donem kesişir, ama tamamen zıttırlar ve beraberken yapamadıkları gibi tamamen de ayrılamazlar Filmin sonunda Olivier gitarını alır ve Emilyye Ill be there for you şarkısıyla serenat yapar ki; sanırım bu hayatımda izlediğim en komik serenat sahnesi!
Kacak Gelin (Runaway Bride)
Film, evlenme fobisi olan ama sık sık nişanlanan, her nişan sonrası duğununden koşarak kacan Maggienin (Julia Roberts) hikayesini anlatıyor Gazeteci Ike (Richard Gere) bu kacak gelinin haberini yapmak isterken aralarında buyuk bir aşk başlar Film Maggienin muhteşem evlilik teklifiyle unutulmaz bir sahneye imza atar: Zor zamanlarımızın olacağını garanti ediyorum Hatta ikimizin de kacıp gitmek isteyeceği zamanlar da olacak, biliyorum Ama eğer benim olmanı istediğimi sana soylemezsem, hayatımın sonuna dek mutsuz olacağımı da garanti ediyorum Cunku tum kalbimle biliyorum ki, sen benim icin bir tanesin!

Bu evlenme teklifi sahneleri gerçekten unutulmaz ve duygusal anlarla dolu! Her biri özel bir romantizm ve anlam içeriyor. Luke'un iplikle yavaşça açılan yüzüğü verdiği sahne duygusal bir anlatıma sahip. Peter'ın Lucy'ye jeton gişesine yüzük koymasıyla yaptığı sürpriz teklif ise oldukça orijinal ve sevimli bir detay. Johnny'nin June'a teklif ettiği sahne ise romantik ve duygusal bir anlam içeriyor. Colin Firth'ün Portekizli sevgilisine yaptığı evlenme teklifi ise dil bariyerine rağmen aşkın gücünü vurgulayan harika bir sahne. Andrew'ın Melanie'ye Tiffanys mağazasında yaptığı yüzük seçme sürprizi de unutulmaz bir anıya dönüşmüş. Olivier'in Emily'ye yaptığı serenat ise komik ve sevimli bir detay olarak öne çıkıyor. Son olarak, Maggie'nin Ike'a duygusal ve güçlü teklifi de romantizm dolu bir sahne olarak hafızalarda kalıyor. Her biri farklı yollarla aşkı ve evlenme teklifini anlatıyor, gerçekten etkileyici ve unutulmaz anlar!

Geri