AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

En az burs ne kadar?

Editör

Yeni Üye

En az burs ne kadar?​

2020 KYK BURS ÜCRETİ NE KADAR? Burs/kredi miktarı ocak ayından itibaren lisansta aylık 550 TL, yüksek lisansta 1.100 TL, doktorada da 1.650 TL olarak ödenecek. KYK BURSU ÇIKMAZSA NEREDEN BURS ALINABİLİR?

NSK bursu nedir?​

NSK A.Ş., 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrenim aşamasındaki yetenekli ve başarılı, ancak maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere, eğitimde fırsat eşitliği vermek ve topluma yararlı olmalarını sağlamak üzere karşılıksız burs verecektir.
NSK bursu kimlere verilir?​
i) Adli sicilde kaydı bulunmamak. k) Kimsesiz, doğal afet yaşamış, engelli ve aynı zamanda mal varlığı ve gelir durumuna göre maddi durumu elverişli olmayan ailelerin çocuklarına burs verilmesi esas olup, burs verilecek öğrenci sayısının sınırlı olması durumunda, başarı derecesi yüksek olan adaylara öncelik tanınır.

NSK Group ne iş yapar?​

NSK Group ne iş yapar?
1982 yılından bu yana rot imalatı yapan NSK Otomotiv, ticari araçlar, zirai traktörler, iş makinaları ve özel araçlar için ROTA markalı rot, rotbaşı, rotil, komple rot, rot mili, V kol, bugi kolu ve tamir takımı gibi direksiyon ve süspansiyon parçalarını üretmektedir.

NSK Group burs başvurusu geri ödemeli mi?​

NSK Group burs başvurusu geri ödemeli mi?
Üniversitelerin lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler için NSK Group burs başvurularının başladığını duyurdu. Devlet okulunda okuyan öğrencilere geri ödemesiz olarak 10 ay boyunca 700 TL eğitim yardımı yapılacak. Vakıf ve özel okullarda eğitim alan öğrenciler burs başvurusunda bulunamayacak.

NSK Group kimin?​

Bursa Karacabey’de bulunan NSK Otomotiv Fabrikası bahçesinde 29 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleştirilen ve NSK Group kurucusu Nurettin Kazangil başta olmak üzere ailenin diğer kuşak temsilcilerinin yanı sıra Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü’nün de iştirak ettiği şenliğe yaklaşık 650 …

2022 PYBS burs ne kadar?​

Bundan böyle aylık olarak verilecek burs miktarı ise 468,54 TL dir. PYBS bursu zam gelmemiş haliyle 1 ayda bir yatırılmak koşuluyla 468,54 TL’dir.

KYK bursu, lisans öğrencileri için aylık 550 TL, yüksek lisans öğrencileri için 1.100 TL, doktora öğrencileri için ise 1.650 TL olarak belirlenmiştir. KYK tarafından burs veya kredi alamayan öğrenciler için farklı kurumlar veya derneklerden burs alma imkanı bulunmaktadır.

NSK bursu ise maddi olanakları sınırlı olan başarılı ve yetenekli öğrencilere karşılıksız olarak verilen bir burs olup, öğrencilerin eğitimlerine destek olmayı amaçlamaktadır. Başvurular genellikle belirli kriterlere ve şartlara bağlı olarak yapılmaktadır.

NSK Group ise 1982 yılından bu yana rot imalatı yapmaktadır. Ticari araçlar, zirai traktörler, iş makineleri ve özel araçlar için direksiyon ve süspansiyon parçaları üretmektedir.

NSK Group'un lisans öğrencileri için başlattığı burs başvuruları geri ödemesiz olarak yapılmaktadır. Devlet okullarında okuyan öğrencilere 10 ay boyunca 700 TL eğitim yardımı yapılacaktır. Ancak vakıf ve özel okullarda okuyan öğrenciler burs başvurusunda bulunamamaktadır.

2022 PYBS bursu miktarı ise aylık 468,54 TL olarak belirlenmiş olup, öğrencilere her ay düzenli olarak ödenecektir. Bu burs, başarılı öğrencilere maddi destek sağlamayı amaçlamaktadır.

Geri