AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

SoruCevap

Yeni Üye
Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu İletişim

Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Emsan Şirketler Grubu tarafından yaptırılmıştır. 1983 yılında inşaatına başlanmış 30 Eylül 1985 tarihinde Eğitim-Öğretime açılmıştır.

İlk yapılan binada 7 derslik ,1 laboratuar , 1 kütüphane ve idare odalarından oluşmuştu. Giderek büyüyen ihtiyaca cevap veremeyen okul binamıza ek olarak 16 derslikli ilave yapılması projesine 29 Ekim 1992 tarihinde başlanılmıştı. Ek binanın hafriyatı Koruma Derneğimizce yapılmış olup, inşaat için Koruma Derneği 500 Milyon lira, Doğan Demircioğlu'nun varisleri 500 Milyon lira katkıda bulunmuştur.

Ek bina 13 Eylül 1994 tarihinde Eğitim-Öğretime hazır hale getirilmiş 16 dersliği, 2 laboratuarı, 2 işliği, 4 idare odası mevcuttur. Bu gün okulumuzda toplam 38 derslik, 2 bilgi teknoloji sınıfı, 2 iş odası, 1 arşiv odası, 2 depo, 1 rehberlik odası, 1 kütüphane, 4 müdür yardımcısı odası, 1 müdür odası, 1 oyun odası, 2 öğretmen odası, 1 müzik odası, 1 memur ve toplantı salonu mevcuttur.

Öğrenci Sayımız; 2007-2008 Öğretim Yılında 2324 e ulaşmıştır. Okulumuzda şu anda 1 müdür, 1 müdür baş yardımcısı, 4 müdür yardımcısı, 93 Öğretmen, 1 memur, 2 hizmetli çalışmaktadır. Okulumuzun yapımında emeği geçen Sayın Valimiz Oğuz Kaan KÖKSAL'a, Belediye Başkanımız Sayın Ali MARIM'a, Emsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyelerine (Ziya ÇAĞIRGAN, Zafer ÇAKIR, Mehmet ARAÇ, Fehmi ÇETİNBAY, Osman BASLİ) diğer kişi ve kurumlara şükranlarımızı sunarız.

Misyonumuz

Okulumuzda; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, öğrenmeyi amaç edinen, öğrendiklerini yaşamında uygulayabilen, kendini geliştiren, bilgiyi paylaşıp, geleceğe yön veren, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir.

Vizyonumuz

Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmet verdiğimiz çevrede, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirerek, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak, sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Emsan Doğan Demircioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 211 21 73-212 84 52
Okulun Faksı: 258 2128203
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://www.ddemsan.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 332467@meb.k12.tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok