Emrullah Turanli esi kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Emrullah Turanlı eşi kimdir?​

Emrullah Turanlı şimdi Rus asıllı eşi Katerina ile evlidir.

Sur Yapı sahipleri kimdir?​

SUR YAPI KİMİN? SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi’nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ’de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.
Bahattin Demirbilek nerede doğdu?
Peki, Bahattin Demirbilek kimdir nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler. BAHATTİN DEMİRBİLEK KİMDİR? Ankara’da büyüyen ve çalışma hayatına 15 yaşında başlayan Bahattin Demirbilek, 1993’te yani 22 yaşında Rusya’ya gitti.
Hüseyin Turanlı kimdir?
İş hayatına 1977 yılında inşaat işçiliği yaparak başlayan Emrullah Turanlı bugün, Taşyapı Group’un patronudur. İş hayatına Tahtakale’de başladı, inşaat işçiliği yaptı; İstanbul’da Mashattan, Almond Hill, Four Winds Residence ve Double Tree By Hilton projelerini gerçekleştirdi.

Ece Turanlı kimdir?​

ece turanlı kimdir Haberi TÜRKİYE’nin önde gelen şirketlerinden Taşyapı’nın, 2017’yi yatırım yılı ilan ettiğini anlatan Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı, “Gayrimenkulden enerjiye, turizmden tarıma birçok farklı alanda faaliyetlerimiz bulunuyor.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı kim?​

Sur Yapı ve KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 1969 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Orta öğrenimini 1986 yılında Işık Lisesi’nde tamamlayan Elmas, 1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mimar olarak mezun olmuştur.
Bahattin Demirbilek nerenin başkanı?
Galatasaray kongre üyesi, Krasnodar 2. Başkanı olan Demirbilek, 2018 yılında başkanlık hayali kurduğunu söylemiş ve ”Galatasaray’da başkanlık hayalim var. Bundan kaçış olmaz.
Emrah Turanlı kimdir?

Taş yapı sahibi nereli?​

Emrullah Turanlı, 1963 yılında Rize İkizdere’de Demirkapı Köyünde doğmuştur. İki erkek iki kız kardeşi vardır. Annesi Fazliye Turanlı, babası Hüseyin Turanlı’dır.

Alpaslan Kızıloğlu kimdir?​

ALPASLAN KIZILOĞLU – Genel Müdür Yardımcısı – Taşyapı İnşaat Taahhüt San.ve Tic.A.Ş. LinkedIn.

Geri