AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emre Gokmen Kimdir?

Editör

Yeni Üye

Emre Gökmen Kimdir?​

Türkiye’de yatak sektörü 1,5 milyar TL’lik büyüklüğe ulaşmış durumda. Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, 2020 yılının Ocak-Eylül döneminde Türkiye’de yatak ihracatının yüzde 12 artışla 175 milyon dolara ulaştığını ifade etti.

Adem Çetmen kimdir?​

Adem Çetmen kimdir?
Motor sporlarıyla uzun yıllardır ilgilenen Bambi Yatak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Çetmen, Kepez Belediyesi ve Kepez Otomobil ve Motor Sporları Derneği işbirliğince düzenlenen oto drag yarışlarında kendi Türkiye rekorunu yeniledi.

Bambi yatak yerli mi?​

Bambi yatak yerli mi?
Koltuktan mutfak takımına kadar birçok alanda önemli çalışmalara imza atan yerli şirketler markalaşma adımlarını da hızlı attı. Bu dönemde birçok Tük mobilya markası yurtdışında mağazalaştı. Bu şirketlerden biri de İzmir Torba’da 40 bin metrekarelik alanda üretim yapan Bambi Yatak oldu.

Bambi yatak kimdir?​

Bambi, akıllı uyku konforları 1965 yılında Çetmen Koltuk ismiyle başlayan sektördeki yolculuğumuza, 1997 yılından itibaren BAMBİ markası adı altında devam etmekteyiz. Yenilikçi bir firma olarak öncelikli hedefimiz ürün kalitemiz ile en iyi hizmeti vermektir.

Bambi nin sahibi kim?​

Bambi nin sahibi kim?
2009 yılından bu yana Mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Yaşar Gören’in Sahibi olduğu Şah Mobilya, 2017 yılındaki atılımlarını ‘BAMBİ’ ile taçlandırdı.

Bambi yatağın fiyatları ne kadar?​

Bambi yatağın fiyatları ne kadar?
Bambi Kapok Naturel Yatak Fiyatı 2022
Yatak Modeli | Liste Fiyatı | İndirimli Fiyatı
Kapok Naturel Tek Kişilik Yatak 90×190 cm | 4.052,00 TL | 2.836,03 TL
Kapok Naturel Tek Kişilik Yatak 90×200 cm | 4.259,00 TL | 2.981,24 TL
Kapok Naturel Tek Kişilik Yatak 100×200 cm | 4.734,00 TL | 3.313,14 TL
Bambi markası kime ait?​

Bambi Ayakkabı kimin markası?​

Bambi Ayakkabı kimin markası?
Bir tasarımcıya yılda 50 – 60 bin dolar ödeyen firmalar da bulunuyor. 40 yıldır faaliyet gösteren Bambi, 1997 yılından beri İtalyan tasarımcı Paulo Fabia ile çalışıyor. Şirketin ortaklarından Oğuz Arat sektörde İtalyan tasarımcılara yoğun bir talep olduğunu söylüyor.

Bambi Ayakkabı Türk markası mı?​

Bambi Ayakkabı Türk markası mı?
Nedense tercih edilir bir özelliktir ayakkabının İtalyan modeli oluşu. Ayakkabı sektörünün önde gelen firmaları da bunu farketmiş olacak ki son dönemde İtalyan tasarımcılarla çalışmaya başladılar. Özellikle son yıllarda hazırladıkları kolleksiyonlar, İtalyan tasarımcıların imzasının taşıyor.

Bambi yatakların fiyatları kaç lira?​

Bambi Thermo Control Yatak Fiyatı 2022
Bambi Thermo Control Tek Kişilik Yatak 90×200 cm | 3.505,00 TL
Bambi Thermo Control Tek Kişilik Yatak 100×200 cm | 3.893,00 TL
Bambi Thermo Control Tek Kişilik Yatak 120×200 cm | 4.248,00 TL
Bambi Thermo Control Çift Kişilik Yatak 140×190 cm | 4.681,00 TL

Emre Gökmen, Türkiye'de yatak sektöründe faaliyet gösteren Bambi Yatak'ın Yönetim Kurulu Üyesidir. 2020 yılının Ocak-Eylül döneminde Türkiye'de yatak ihracatının yüzde 12 artışla 175 milyon dolara ulaştığını belirtmiştir.

Adem Çetmen ise Bambi Yatak'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır ve motor sporlarıyla uzun yıllardır ilgilenmektedir. Kepez Belediyesi ve Kepez Otomobil ve Motor Sporları Derneği işbirliğince düzenlenen oto drag yarışlarında kendi Türkiye rekorunu yenilemiştir.

Bambi Yatak, İzmir Torba'da 40 bin metrekarelik alanda üretim yapan yerli bir şirkettir. 1965 yılında başlayan sektördeki yolculuğunu 1997 yılından itibaren BAMBİ markası adı altında sürdürmektedir. Yenilikçi bir firma olarak ürün kalitesi ve hizmet odaklı çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.

Bambi'nin sahibi, 2009 yılından bu yana mobilya sektöründe faaliyet gösteren ve 2017 yılında atılımlarını 'BAMBİ' markasıyla taçlandıran Yaşar Gören'dir.

Bambi markasına ait olan yatakların fiyatları modele ve ölçülere göre değişmektedir. Örneğin, Bambi Kapok Naturel Yatak fiyatları 2022'de sırasıyla 2.836,03 TL ile 4.734,00 TL arasında değişmektedir.

Bambi ayakkabı ise bir Türk markası değildir. 40 yıldır faaliyet gösteren Bambi, 1997 yılından beri İtalyan tasarımcı Paulo Fabia ile çalışmaktadır. Şirketin ortaklarından Oğuz Arat, sektörde İtalyan tasarımcılara olan talebi vurgulamaktadır.

Bambi'nin yataklarının fiyatları da model ve ölçülere göre değişmektedir. Örneğin, Bambi Thermo Control Yatak fiyatları 2022'de 3.505,00 TL ile 4.681,00 TL arasında değişmektedir.