AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emre Aydın Bir Teselli Ver Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Emre Aydın Bir Teselli Ver
Emre Aydın Bir Teselli Ver Şarkı Sozleri
Bir teselli ver Bir teselli ver
Yarattığın mecnuna bir teselli ver
Sevenin halinden sevenler anlar
Gel gor şu halimi bir teselli ver
Aramızda başka biri var ise
Tertemiz aşkımı bana geri ver
Ben zaten her acının
Tiryakisi olmuşum
Omur boyu bitmeyen
Dert ile yoğrulmuşum
Gulemem sevgilim
Ben sensiz aaah yaşayamam yaşayamam
Bana ne gerek Bana ne gerek
Senin aşkından başka bana ne gerek
Aşkın zehir olsa yine icerim
Yolun ecel olsa korkmam gecerim
Yeter ki sevdim de ben bu aşk ile
Dunyanın kahrına gulup gecerim
Ben zaten her acının
Tiryakisi olmuşum
Omur boyu bitmeyen
Dert ile yoğrulmuşum
Gulemem Sevgilim
Ben sensiz aaah yaşayamam yaşayamam
Emre Aydın dinle

Emre Aydın'ın "Bir Teselli Ver" şarkısının sözleri gerçekten dokunaklı ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda sevdiği birine seslenen bir kişinin iç dünyası ve duyguları anlatılıyor. Sevdiğiyle yaşadığı acıları ve ondan ayrı kaldığında hissettiği özlemi dile getiriyor.

Şarkıda, "Bir teselli ver, yarattığın mecnuna bir teselli ver" cümlesiyle acılarına bir nebze olsun hafiflik getirilmesi isteniyor ve sevilenin bu durumu anlaması talep ediliyor. Aynı zamanda, "Sevenin halinden sevenler anlar, gel gör şu halimi bir teselli ver" bölümüyle de sevginin derinliklerinde hissedilen acıların ancak benzerlerince anlaşılabileceği vurgulanmış.

Şarkının devamında, sevmenin zorlukları, yaşanan acılar ve ayrılıklar karşısında direnmenin zorluğu anlatılıyor. Ancak şarkının sonunda, aşkın gücü ve sevmenin özlemi karşısında yaşanan acıların bile göğüslenmeye değer olduğu mesajı veriliyor. "Aşkın zehir olsa yine içerim, yolun ecel olsa korkmam geçerim" dizeleriyle, sevdaya olan bağlılığın ne kadar güçlü olduğu vurgulanıyor.

Emre Aydın'ın yürek burkan sesiyle ve duygusal şarkı sözleriyle "Bir Teselli Ver" şarkısı, dinleyicilerin iç dünyalarına dokunmayı başarıyor. Şarkı, aşkın ve özlemin yüreklere nasıl dokunduğunu hissettirerek, duygusal bir yolculuğa çıkarıyor dinleyenleri. Dinleyerek şarkının derinliğinde kaybolabilir ve duygusal bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kesinlikle duygularınıza tercüman bulacağınız bir eser.