AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emrah Hicran Yarası dizisine katılıyor

haberci

Yeni Üye
Emrah Hicran Yarası dizisinde
TRT'de yayınlanan ve Yağmur Ajansın cektiği Hicran Yarası adlı diziye Emrah'da katılıyor Daha once Yağmur Ajans ile ''Kınalı Kar''dizisini ceken ve buyuk başarı yakalayan Emrah,
Esin Yağmurdereli ile el sıkıştı
imagesemrahhicranyarasidizisinekatiliyor5adae75239c30
Mutlu olduğunu belirten Emrah: ''Evime geri dondum, Yağmur Ajansın benim hayatımda cok ozel bir yeri var, rahmetli Osman Yağmurdereli ile Kınalı Kar dizisinden sonra bir kac proje goruşmuştuk ama kısmet olmadıBugun Esin Hanım ile yeniden el sıkıştık ve TRT icin hazırlanan Hicran Yarası dizisinde rol alacağım ve cok mutluyum'' dedi
Ekip ile onumuzdeki gunlerde bir araya gelecek olan Emrah, Hicran Yarası'nın 28 Bolumunden itibaren dizi kadrosuna dahil edilmiş olacak
imagesemrahhicranyarasidizisinekatiliyor5adae75346baa

Emrah Hicran Yarası dizisine katılıyor haberini aldım! Yağmur Ajansın çekeceği Hicran Yarası adlı diziye Emrah'ın katılması sevindirici bir gelişme. Daha önce Yağmur Ajans ile başarılı bir işbirliği gerçekleştiren Emrah'ın, Kınalı Kar dizisiyle büyük bir başarı elde ettiğini biliyoruz. Esin Yağmurdereli ile tekrar bir araya gelerek anlaşma sağlaması Emrah'ın mutluluğunu belirtmesinden de anlaşılıyor.

Emrah'ın evine geri döndüğünü ve Yağmur Ajansın hayatında özel bir yere sahip olduğunu dile getirmesi duygusal bir detay. Geçmişte rahmetli Osman Yağmurdereli ile Kınalı Kar dizisinden sonra birkaç proje üzerinde görüşseler de kısmet olmadığını söylemesi biraz hüzünlü olsa da Esin Hanım ile tekrar anlaşmaları sevindirici bir dönüm noktası.

Emrah'ın Hicran Yarası dizisinde rol alacak olması hayranlarını heyecanlandıracaktır. Ekip ile yakın zamanda bir araya gelecek olmaları da dizinin ilerleyen bölümlerinde Emrah'ın kadroya dahil edilmiş olacağını gösteriyor. Emrah'ın bu yeni proje ile izleyicilere farklı bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Umarım Emrah ve Hicran Yarası dizisi başarılı bir işbirliğiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarır!

Geri