AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emrah Aşkın İmzası Şarkısı sozu

haberci

Yeni Üye
Emrah şarkıları Aşkın İmzası sozleri
Aşkın imzası sozleri Emrah
Emrah Aşkın imzası şarkı sozu
bu aşkın imzası gozleri sanki benim icin
yakışıyor dunyayı tiretir bilki icin icin
ben sevdim aşkınla dunyayı yakan deli gibi
usulca gozunden akan yağmurlar senin gibi
sol yanım doğuştan alışık sana kana kana
her yanım aşkından sarmaşık sarmaşık
gecmişim soyunda gel
aşkımızın geyinde gel
sen herneyse kabulumsun
acı tatlı huyunla gel
bu aşkın imzası gozleri sanki benim icin
yakışıyor dunyayı tiretir bilki icin icin
ben sevdim aşkınla dunyayı yakan deli gibi
usulca gozunden akan yağmurlar senin gibi
sol yanım doğuştan alışık sana kana kana
her yanım aşkından sarmaşık sarmaşık
gecmişim soyunda gel
aşkımızın geyinde gel
sen herneyse kabulumsun
acı tatlı huyunla gel

Emrah'ın "Aşkın İmzası" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve romantik sözleri gerçekten etkileyici. Emrah'ın kendine özgü tarzıyla dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkardığı bu şarkı, aşkı ve tutkuyu en içten haliyle anlatıyor. Şarkının melodisiyle birlikte sözlerinin de insanın içini titreten bir etkisi olduğunu söyleyebilirim.

Emrah'ın sesi ve yorumuyla şarkının verdiği duyguyu dinlerken insanın içini ısıtıyor ve romantizmi hissettiriyor. Sanatçının hayranları için bu şarkı, Emrah'ın duygusal ve sahici yönünü en iyi şekilde yansıtan eserlerden biri olabilir. Aşk temasına odaklanan şarkının sözleri, aşkın verdiği acı ve tatlı duyguları ustalıkla anlatıyor.

Emrah'ın "Aşkın İmzası" şarkısı, dinleyenler üzerinde derin duygular uyandıran ve etkileyici bir eser olarak dikkat çekiyor. Şarkının sözlerinde aşkın derinliği ve tutkusu hissediliyor. Bu şarkı, Emrah'a duyduğunuz hayranlığı ve şarkının size hissettirdiği duyguları ifade etmek için güzel bir seçim olabilir.

Geri