AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Emlak Yonetim Sirketi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Emlak Yönetim Şirketi nedir?​

Emlak Müzayede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başta olmak üzere kamu kurumlar ve özel kuruluşların uhdesinde bulunan konut, iş yeri ve arsaların müzayede ile satış organizasyonlarını da yapan kurumdur.

Emlak Yönetim kime bağlı?​

2009 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) iştiraki olarak kurulan Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret AŞ aynı yıl, imalatı tamamlanmış ve site sakinlerinin hizmetine açılmış olan projelerde yönetim hizmeti vermeye başlamıştır.

Emlak Yönetim Genel Müdürü kim?​

Emlak Yönetim Genel Müdürü kim?
Emlak Yönetim AŞ Genel Müdürü Ayhan Karaca, Ankara Mamak 7.

Toki Site yönetimi nereye şikayet edilir?​

Şikayetlerinizi[email protected]adresine gönderebilirsiniz. Bu şikâyetler toplu olarak değerlendirilerek ilgili kurumlar ve kamuoyuyla paylaşılacak ve mağdur olanların hak arama süreçleri konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılacak.

Emlak ve emlak yönetimi Bölümü mezunları ne iş yapar?​

Milli Emlak Müdürlüğü, Belediyeleri Tapu Kadastro Departmanları, Gayrimenkul Satış Ofisleri, Emlak Ofisleri de başlarda olmak üzere pek çok alanda iş bulabilirler.

Emlak Yönetim nereye şikayet edilir?​

Emlak Yönetim nereye şikayet edilir?
Şikayet ve önerilerinizi[email protected]e-posta adresinden, 0212 669 83 91 numaralı telefon hattımızdan, www.emlakyonetim.com.tr internet adresimizden iletebilirsiniz.
Ayhan Karaca kimdir nerelidir?​
Karaca, ayrıca Türkiye’de Hasılat Paylaşımı Modeli Satışın ilk uygulayıcısı olarak Devletin elindeki atıl ve problemli arsaları değerlendirerek yaklaşık 25 milyar TL tutarının kamuya kazandırılmasına katkı yaptı. 1969 yılında Ankara’da doğan, aslen Çorumlu olan Ayhan Karaca, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Toki Genel Başkanı Kimdir?​
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda, Başkanlık görevini vekâleten yürüten Ömer Bulut, 31 Mart 2019 tarihinde TOKİ Başkanlık görevine asaleten atanmıştır. Ömer Bulut, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Emlak Yönetim Şirketi, genel olarak kamu kurumları ve özel kuruluşların sahip olduğu gayrimenkullerin müzayede ile satış organizasyonlarını gerçekleştiren bir kurumdur. 2009 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın iştiraki olarak kurulan Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret AŞ, imalatı tamamlanmış ve site sakinlerinin hizmetine açılmış olan projelerde yönetim hizmeti vermektedir. Şirketin Genel Müdürü ise Ayhan Karaca'dır. Ayrıca TOKİ'nin site yönetimi ile ilgili şikayetleri iletmek için [email protected] adresine başvurabilirsiniz.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunları, Milli Emlak Müdürlüğü, Belediyelerin Tapu Kadastro Departmanları, Gayrimenkul Satış Ofisleri, Emlak Ofisleri gibi pek çok alanda iş bulma şansına sahiptirler.

Şikayet ve önerileri Emlak Yönetim Şirketi'ne iletmek isteyenler, [email protected] e-posta adresi veya 0212 669 83 91 numaralı telefon hattı üzerinden veya www.emlakyonetim.com.tr internet adresi üzerinden iletişime geçebilirler.

Ayrıca TOKİ'nin Genel Başkanı olarak görev yapan Ömer Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Başkanlık görevini vekâleten yürütmüş ve 31 Mart 2019 tarihinde TOKİ Başkanlık görevine asaleten atanmıştır. Ömer Bulut evli ve 2 çocuk babasıdır.

Geri