- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Emlak Konuttan ev nasıl alınır?
EMLAK KONUTTAN NASIL EV ALINIR? Emlak Konut GYO’dan ev almak isteyen bireyler doğrudan kendilerine en yakın Emlak Konut GYO ofislerine gitmeliler. Satın almak istedikleri evi ve bunun ödeme planını çıkarmalarının ardından Emlak Konut GYO çalışanları işlemlerin tamamlanması için kendilerine eşlik etmektedirler.Emlak Konut güvencesi ne demek?
Emlak konut, çalışma modellerinin hangisi ile iş sürecini yürütürse yürütsün planlamadan, malzeme kalitesine, altyapıdan, çevre düzenlemesine kadar her aşamada yapımı denetler. Emlak Konutun bugüne kadar yapımını üstlendiği tüm projeler zamanında gayrimenkul sahiplerine teslim edilmiştir. …Emlak Konut nereye bağli?
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na . Böylelikle TOKİ iştiraki olan Emlak. Konut GYO da Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlanmış oldu. Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü de bakanlığa bağlandı.
Emlak Konut kaç para?
Konut Projeleri ve Fiyatları
Tüfeli ödeme ne demek?
Öncelikle TÜFE’li Satış Nedir sorunun cevabını vermek gerekirse TÜFELİ Satış seçeneğinde her yıl altı ayda bir olmak üzere toplam borç tutarında TÜİK tarafından açıklanan TÜFE oranı kadar artış yaşananan ödeme seçeneğidir.Emlak Konut taksit ödeme nasıl yapılır?
emlakkonut.com.tr/online/ adresinden kredi kartı ile ödeme yapılabilir. Aşağıda bulunan bankaların internet ve mobil şubelerinin “Kurum Tahsilatları” menüsünden Emlak Konut seçilerek ödeme yapılabilir. Aşağıda bulunan bankaların tüm şubelerinde müşteri numarası verilerek gişeden ödeme yapılabilir.Ekgyo kime ait?
Emlak Konut Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EKGYO)
Emlak Konut ne zaman kuruldu?
1987Emlak Konut GYO/Kuruluş
Emlak Bankası Konutları kimin?
Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş….Türkiye Emlak Katılım BankasıEmlak Konut başkanı kimdir?
Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi…Ekgyo hisse kime ait?
Ekgyo açılımı nedir?
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EKGYO) VİOP Kontratı, Vadeli İşlem Sözleşmesi.