AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Emir Yargın - Tokat Şarkı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Emir Yargın Tokat Şarkı sozleri
Emir Yargın Tokat sozleri
Emir Yargın Tokat sozu
sevgilimle gezerken
herşey guzel giderken
uc tip cıktı aniden
o bukadar guzelken
hoşuna gitmedi onun da
korktu pıstı koluma
dedim korkma bebeğim
ben şimdi hallederim
boyle olduğuma bakma
seni cok sahiplendim
e tabi var benimde kendimce cozumlerim
demirden yumruklarım cok fena kaşınıyor
duygular olmayınca tokatlar konuşuyor
demirden yumruklarım cok fena kaşınıyor
duygular olmayınca
fonda latin havası
kolda jilet yarası
cahillik hat safhada
anlamaz yırtınsan da
geldi baktı suratıma
dedim gitsene kardeşim
dedi seni dovucem
dedim o kadar emin olma
benim robot dostlarım var
seni cok kotu dover
duyguları olmadığından
ciğerini deler
uyarımı dinlemedi tabiki bu kotu tipler
ve benden gunah gitti saldır robot abi

Merhaba! Emir Yargın'ın "Tokat" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça etkileyici ve güçlü bir mesaj içeriyor. Şarkıda anlatılan hikaye, sevgilisiyle gezerken karşılaştığı olumsuz durumlar ve bu durumlar karşısında sergilediği güçlü tavrı anlatıyor.

Şarkıda, sevgilisiyle gezerken beklenmedik bir şekilde karşılarına üç tip çıkıyor ve bu durum karşısında genç kız korkup paniğe kapılıyor. Ancak şarkıcı Emir Yargın, sevgilisine sakin olması gerektiğini ve kendisinin bu durumu halledeceğini söylüyor. Ardından şarkının nakaratında, duyguları olmayan birinin gerçek yüzünü ve bu durumun karşısında nasıl davranılması gerektiğini anlatıyor.

Şarkının sözlerinde duygusal bir çelişki ve iç hesaplaşma hissediliyor. Şarkının ritmi ve mükemmel düzenlemesi de dinleyiciyi etkilemeye yetiyor. Şarkının teması, kuvvetli ve vurgulayıcı bir biçimde anlatılmış. Bu sözlerle, insan ilişkilerinde karşılaşılan güçlüklere ve duygusal zorluklara karşı koymanın önemi vurgulanıyor.

Emir Yargın'ın "Tokat" şarkısı, hem sözleriyle hem de melodisiyle dinleyiciyi etkilemeyi başaran güçlü bir şarkı. Şarkıda verilmek istenen mesaj, insan ilişkilerinde karşılaşılan zorluklara karşı mücadele etmenin ve duygularıyla barışık olmanın önemine dikkat çekiyor. Şarkının dinleyiciler üzerinde derin izler bıraktığı da söylenebilir. Umarım verdiğim açıklamalar size faydalı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin.

Geri